CHP’ye gönderme!

Kocaeli 29.01.2016 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP’ye gönderme!

AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç’in geçtiğimiz günlerde Yalova Belediyesi’nden kar aracı getirtmesi ve ardından yaptığı açıklamalara cevap vermek için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

NUMAN KURTULMUŞ DAVET EDİLDİ Emre Kahraman, “Şubat ayında ise Kocaeli Gençlik Kolları yönetimimizin birinci yılını tamamlıyor oluşumuzun heyecanını yaşayacağız. Kongremizin birinci yılını Kocaeli Gençlik Kolları Danışma Meclisi ile taçlandıracağız. 14 Şubat'ta gerçekleştireceğimiz danışma meclisimizde ‘Yeni bir kuşak yetişiyor’ gençlik strateji planımızı sunacak ve bir yıl boyunca ne yaptığımızı, iki yıl boyunca da ne yapacağımızı masaya yatıracağız. Danışma meclisimizde il başkanlığımızın o gün için davet ettiği Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u ekstra bir programı çıkmaz ise ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.  UCUZ SİYASET YAPIYOR Kahraman konuşmasına CHP Gençlik Kolları'nı eleştirerek devam ederek, “Bizler projelerimizle, etkinliklerimizle Kocaeli'ye yakışan bir gençlik olma gayreti içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. CHP gençlik kolları teşkilatının da bu şehre fayda sağlayabilmelerini temenni ediyoruz fakat üzgünüz ki henüz ucuz siyaset yapmaktan bir adım öteye geçemediklerini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik kolları Başkanı'nın Yalova'dan getirdiği tuzlama araçları, Kocaeli için gençlik projeleri üretmesini temenni ettiğimiz CHP Gençlik Kolları Başkanı'nın ucuz siyaset yaptığının göstergesidir. CHP gördüğünüz gibi 7’den 70’e aynı ucuz siyasetini yapmaya devam etmektedir” dedi.  PROJEYLE SAHAYA İNSİN Kahraman, “Kongresi yeni yapılan CHP Gençlik Kolları Başkanı’nın böyle bir başlangıç yapması, CHP gençliğinde değişen bir şey olmadığını bize göstermektedir. Halbuki sıcak ofisinden çıkma nezaketini gösteren gençlik kolları başkanından, bu şehrin gençliğine değer katacak bir projeyle sahaya inmesini beklerdik. Yalova'dan tuzlama aracı getiren yeni başkanın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ve İzmit Belediyesi'nin müthiş imkânlarından ve faaliyetlerinden habersiz olması düşünülemez. Yaptığını yeni seçilmiş olmasına, heyecanına veriyoruz” dedi.  GENÇLİK ADINA ÇALIŞSINLAR Kahraman sözlerini şöyle noktaladı, “Araçların Yalova'dan gelmiş olması ise ayrı bir mizah konusu. Bununla alakalı sizlere iki fotoğraf göstermek istiyorum ki kendine faydası olmayan bir CHP’li belediyenin, boyunu aşan bir işe bulaştığı ve komedi malzemesi olabilecek bir iş yaptığı daha net anlaşılsın. Sizlere gösterdiğim fotoğraflar Kartepe’den bir görüntü değildir. Fotoğraflar Yalova-Çınarcık Yolu ve Paşakent Kalıcı Konutlarından bir görüntüdür. Son olarak CHP Gençlik Kollarına gençlik adına yaptıkları çalışmalar ile gündeme gelmelerini tavsiye ediyoruz. CHP İl Gençlik Kolları gençlik adına çalışmalar yaparsa İl Başkanı’mız gibi biz de CHP İl Gençlik Kolları’nı ziyaret ederiz."
AK Parti Kocaeli İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman, CHP Gençlik Kolları Başkanı Murat Erinç’in geçtiğimiz günlerde Yalova Belediyesi’nden kar aracı getirtmesi ve ardından yaptığı açıklamalara cevap vermek için bir basın açıklaması gerçekleştirdi.

NUMAN KURTULMUŞ DAVET EDİLDİ

Emre Kahraman, “Şubat ayında ise Kocaeli Gençlik Kolları yönetimimizin birinci yılını tamamlıyor oluşumuzun heyecanını yaşayacağız. Kongremizin birinci yılını Kocaeli Gençlik Kolları Danışma Meclisi ile taçlandıracağız. 14 Şubat'ta gerçekleştireceğimiz danışma meclisimizde ‘Yeni bir kuşak yetişiyor’ gençlik strateji planımızı sunacak ve bir yıl boyunca ne yaptığımızı, iki yıl boyunca da ne yapacağımızı masaya yatıracağız. Danışma meclisimizde il başkanlığımızın o gün için davet ettiği Başbakan Yardımcımız Prof. Dr. Numan Kurtulmuş'u ekstra bir programı çıkmaz ise ağırlayacağız” ifadelerini kullandı.

 UCUZ SİYASET YAPIYOR

Kahraman konuşmasına CHP Gençlik Kolları'nı eleştirerek devam ederek, “Bizler projelerimizle, etkinliklerimizle Kocaeli'ye yakışan bir gençlik olma gayreti içerisinde çalışmaya devam ediyoruz. CHP gençlik kolları teşkilatının da bu şehre fayda sağlayabilmelerini temenni ediyoruz fakat üzgünüz ki henüz ucuz siyaset yapmaktan bir adım öteye geçemediklerini görüyoruz. Geçtiğimiz günlerde CHP Gençlik kolları Başkanı'nın Yalova'dan getirdiği tuzlama araçları, Kocaeli için gençlik projeleri üretmesini temenni ettiğimiz CHP Gençlik Kolları Başkanı'nın ucuz siyaset yaptığının göstergesidir. CHP gördüğünüz gibi 7’den 70’e aynı ucuz siyasetini yapmaya devam etmektedir” dedi.

 PROJEYLE SAHAYA İNSİN

Kahraman, “Kongresi yeni yapılan CHP Gençlik Kolları Başkanı’nın böyle bir başlangıç yapması, CHP gençliğinde değişen bir şey olmadığını bize göstermektedir. Halbuki sıcak ofisinden çıkma nezaketini gösteren gençlik kolları başkanından, bu şehrin gençliğine değer katacak bir projeyle sahaya inmesini beklerdik. Yalova'dan tuzlama aracı getiren yeni başkanın, Kocaeli Büyükşehir Belediyesi'nin ve İzmit Belediyesi'nin müthiş imkânlarından ve faaliyetlerinden habersiz olması düşünülemez. Yaptığını yeni seçilmiş olmasına, heyecanına veriyoruz” dedi.

 GENÇLİK ADINA ÇALIŞSINLAR

Kahraman sözlerini şöyle noktaladı, “Araçların Yalova'dan gelmiş olması ise ayrı bir mizah konusu. Bununla alakalı sizlere iki fotoğraf göstermek istiyorum ki kendine faydası olmayan bir CHP’li belediyenin, boyunu aşan bir işe bulaştığı ve komedi malzemesi olabilecek bir iş yaptığı daha net anlaşılsın. Sizlere gösterdiğim fotoğraflar Kartepe’den bir görüntü değildir. Fotoğraflar Yalova-Çınarcık Yolu ve Paşakent Kalıcı Konutlarından bir görüntüdür. Son olarak CHP Gençlik Kollarına gençlik adına yaptıkları çalışmalar ile gündeme gelmelerini tavsiye ediyoruz. CHP İl Gençlik Kolları gençlik adına çalışmalar yaparsa İl Başkanı’mız gibi biz de CHP İl Gençlik Kolları’nı ziyaret ederiz."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.