Kurt’tan Gebzespor’a ‘Prim’ sözü

Spor 31.01.2016 - 12:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Kurt’tan Gebzespor’a ‘Prim’ sözü

Kurt’tan Gebzespor’a ‘Prim’ sözü

Her maç öncesinde bir esnafa konuk olan Gebzespor, bu kez bölgemizin önde gelen eğitim kurumlarından Bilge Okulları’nın konuğu oldu. Tunaspor maçı öncesinde Bilge Okulları sahibi İsmail Kurt’un ev sahipliğinde akşam yemeğine konuk olan Gebzespor, neşeli ve sıcak bir ortamda moral depoladı. YÖNETİMDEN YOĞUN İLGİ Bilge Okulları’nda düzenlenen yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Gebzesporlu yöneticilerden Mustafa Turhan, Furkan Çakır, Engin Yılmaz, Adem Yıldırım, Ümit Aydın ve Salih Çakıroğlu da katıldı. KURT: BAŞARISIZ OLMANIZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK Gebzespor yönetim kurulu üyesi Süleyman Kurt’un da abisi olan Bilge Okulları sahibi İsmail Kurt, Gebzespor’u ağırlamaktan dolayı şeref duyduklarını kaydederek, şampiyonluğun gelmesi halinde mor beyazlılara  prim sözü verdi. Kurt, ‘’Sizleri ağırlamaktan dolay son derece mutluyuz. Gerçekten güzel bir kadroya sahipsiniz. Kulüp Başkanınız İlker Çakır ve kıymetli yöneticilerin çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. Böyle güzel bir ortamda başarısız olmanız için hiçbir neden yok. Sezonu en iyi yerde tamamyalacağınıza yürekten inanıyorum’’ dedi.
Kurt’tan Gebzespor’a ‘Prim’ sözü

Her maç öncesinde bir esnafa konuk olan Gebzespor, bu kez bölgemizin önde gelen eğitim kurumlarından Bilge Okulları’nın konuğu oldu. Tunaspor maçı öncesinde Bilge Okulları sahibi İsmail Kurt’un ev sahipliğinde akşam yemeğine konuk olan Gebzespor, neşeli ve sıcak bir ortamda moral depoladı.

YÖNETİMDEN YOĞUN İLGİ

Bilge Okulları’nda düzenlenen yemeğe teknik heyet ve futbolcuların yanı sıra Gebzesporlu yöneticilerden Mustafa Turhan, Furkan Çakır, Engin Yılmaz, Adem Yıldırım, Ümit Aydın ve Salih Çakıroğlu da katıldı.

KURT: BAŞARISIZ OLMANIZ İÇİN HİÇBİR NEDEN YOK

Gebzespor yönetim kurulu üyesi Süleyman Kurt’un da abisi olan Bilge Okulları sahibi İsmail Kurt, Gebzespor’u ağırlamaktan dolayı şeref duyduklarını kaydederek, şampiyonluğun gelmesi halinde mor beyazlılara  prim sözü verdi. Kurt, ‘’Sizleri ağırlamaktan dolay son derece mutluyuz. Gerçekten güzel bir kadroya sahipsiniz. Kulüp Başkanınız İlker Çakır ve kıymetli yöneticilerin çalışmalarını ilgiyle takip ediyoruz. Böyle güzel bir ortamda başarısız olmanız için hiçbir neden yok. Sezonu en iyi yerde tamamyalacağınıza yürekten inanıyorum’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.