19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

CHP Çalıştay düzenledi!

Kocaeli 01.02.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

CHP Çalıştay düzenledi!

CHP Kocaeli İl Başkanlığı, örgüt içi performans değerlendirme ve partinin yereldeki hedeflerini belirleme amacıyla çalıştay düzenledi.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı, yeni dönemde il düzeyindeki hedeflerini belirlemek ve performans değerlendirmesi için çalıştay düzenledi. “Örgüt İçi Performans Değerlendirme ve Hedef Belirleme Çalıştayı” isimli program Otel Asya’da gerçekleştirilirken, çalıştayda partinin strateji ve taktiklerini konuşarak, yeni dönemde yol çizmeye çalışıldı. Düzenlenen programa il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri, il kadın kolları yöneticileri ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı. SARIBAY BİLGİ VERDİ CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay çalıştay ile ilgili verdiği mesajda, “12 ilçe başkanımız kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla bir araya geldiği yani kurul üyelerinin olduğu 200 kişilik bir istişare toplantısı olacak. Burada yapacağımız toplantıda ilçe yöneticilerinin il başkanlığından neler beklediğini konuşacağımız bir toplantı olacak. Onlar bize tek tek neler yapabileceklerini söyleyecek. Biz de onlara önerilerimizi sunacağız. Bundan sonra ki dönemde nasıl bir çalışma içerisinde olacaklarını öğreneceğiz. Tamamıyla istişare içinde hareket edeceğiz” dedi. DOĞRU KARARLAR ÇIKARTACAĞIZ Çalıştayla birlikte ilçe örgütlerini daha etkinleştirmeyi amaçladıklarını belirten Sarıbay, “Onların da bize söylemek istedikleri olacaktır, bizim daha iyi olmamız için bize ne gibi önerileri olacak, bunlar çalıştayımızın gündemi olacak. Beraber uyumlu bir şekilde çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. Belki onların isteklerine biz karşı çıkacağız, ya da katılacağız. Ya da onlar bizim söylediklerimize karşı çıkacak. Buradan doğru kararlar çıkartmak amacımız. Çıkartacağımıza da eminim” ifadelerini kullandı.
CHP Kocaeli İl Başkanlığı, örgüt içi performans değerlendirme ve partinin yereldeki hedeflerini belirleme amacıyla çalıştay düzenledi.

CHP Kocaeli İl Başkanlığı, yeni dönemde il düzeyindeki hedeflerini belirlemek ve performans değerlendirmesi için çalıştay düzenledi. “Örgüt İçi Performans Değerlendirme ve Hedef Belirleme Çalıştayı” isimli program Otel Asya’da gerçekleştirilirken, çalıştayda partinin strateji ve taktiklerini konuşarak, yeni dönemde yol çizmeye çalışıldı. Düzenlenen programa il yöneticileri, ilçe başkanları ve ilçe yöneticileri, il kadın kolları yöneticileri ile ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları katıldı.

SARIBAY BİLGİ VERDİ

CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay çalıştay ile ilgili verdiği mesajda, “12 ilçe başkanımız kadın ve gençlik kolları başkanlarımızla bir araya geldiği yani kurul üyelerinin olduğu 200 kişilik bir istişare toplantısı olacak. Burada yapacağımız toplantıda ilçe yöneticilerinin il başkanlığından neler beklediğini konuşacağımız bir toplantı olacak. Onlar bize tek tek neler yapabileceklerini söyleyecek. Biz de onlara önerilerimizi sunacağız. Bundan sonra ki dönemde nasıl bir çalışma içerisinde olacaklarını öğreneceğiz. Tamamıyla istişare içinde hareket edeceğiz” dedi.

DOĞRU KARARLAR ÇIKARTACAĞIZ

Çalıştayla birlikte ilçe örgütlerini daha etkinleştirmeyi amaçladıklarını belirten Sarıbay, “Onların da bize söylemek istedikleri olacaktır, bizim daha iyi olmamız için bize ne gibi önerileri olacak, bunlar çalıştayımızın gündemi olacak. Beraber uyumlu bir şekilde çalıştayımızı gerçekleştireceğiz. Belki onların isteklerine biz karşı çıkacağız, ya da katılacağız. Ya da onlar bizim söylediklerimize karşı çıkacak. Buradan doğru kararlar çıkartmak amacımız. Çıkartacağımıza da eminim” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.