MÜSİAD’DAN GENÇ MÜSİAD’A ZİYARET

Gebze 01.02.2016 - 14:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD’DAN GENÇ MÜSİAD’A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcıları Sefa Aydın ve Abdullah Osman Ural’ı işyerinde ziyaret etti.

MÜSİAD adına ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ali KURT,  Bşk. Yrd. Ve Mali İşl. Kom. Bşk. Mehmet Penbegüllü,  Teşkilatlanma Kom. Başkanı Orhan Kâhya, Eğitim Kom. Bşk Ahmet Doğan Güler, Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali Öztürk, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan Beyaz, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın katıldı. MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Kurt; MÜSİAD’ın gençliğe verdiği önemi, bünyesinde kurulan Gençlik Kurulu ile ortaya koyduğunu ifade ederken  girişimci gençleri desteklediklerini ve onlara kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı. Retavo Reklam’ın sahibi Sefa Aydın ve Abdullah Osman Ural bölgenin gelişmeye açık yapısıyla Gebze’nin merkezi yerlerinden biri olacağından bahsederken, MÜSİAD’ın değerlerine sahip çıkacaklarını ve bu uğurda çalışmalar yaptıklarından bahsetti. Toplantıda  MÜSİAD’ın çok büyük bir kurum olduğunu ifade eden Ali Kurt, Ülkenin bu gibi projelerde gençlerin desteklenmesi yolunda adımlar atmasından yana olduğunu söyledi. Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, Genç MÜSİAD Başkan yardımcıları Sefa Aydın, Abdullah Osman Ural ve Sefa Reklam çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken Retavo Reklam çalışanları da  MÜSİAD Gebze Şubesini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Genç MÜSİAD Başkan Yardımcıları Sefa Aydın ve Abdullah Osman Ural’ı işyerinde ziyaret etti.

MÜSİAD adına ziyarete Yönetim Kurulu Başkanı Ali KURT,  Bşk. Yrd. Ve Mali İşl. Kom. Bşk. Mehmet Penbegüllü,  Teşkilatlanma Kom. Başkanı Orhan Kâhya, Eğitim Kom. Bşk Ahmet Doğan Güler, Sektör Kurulları Kom. Bşk. Şerif Ali Öztürk, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt, Yönetim Kurulu üyelerinden Serkan Beyaz, Gebze Genç MÜSİAD Başkanı Ümit Akın katıldı.

MÜSİAD Gebze Şubesi tarafından gerçekleştirilen ziyarette Ali Kurt; MÜSİAD’ın gençliğe verdiği önemi, bünyesinde kurulan Gençlik Kurulu ile ortaya koyduğunu ifade ederken  girişimci gençleri desteklediklerini ve onlara kapılarının her zaman açık olduğunu vurguladı. Retavo Reklam’ın sahibi Sefa Aydın ve Abdullah Osman Ural bölgenin gelişmeye açık yapısıyla Gebze’nin merkezi yerlerinden biri olacağından bahsederken, MÜSİAD’ın değerlerine sahip çıkacaklarını ve bu uğurda çalışmalar yaptıklarından bahsetti. Toplantıda  MÜSİAD’ın çok büyük bir kurum olduğunu ifade eden Ali Kurt, Ülkenin bu gibi projelerde gençlerin desteklenmesi yolunda adımlar atmasından yana olduğunu söyledi.

Ziyaretin ardından MÜSİAD Gebze Şube Başkanı Ali Kurt, Genç MÜSİAD Başkan yardımcıları Sefa Aydın, Abdullah Osman Ural ve Sefa Reklam çalışanlarına misafirperverliklerinden dolayı teşekkür ederken Retavo Reklam çalışanları da  MÜSİAD Gebze Şubesini ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyetlerini dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.