KÜTÜPHANELER

Çocuklar Osman Hamdi Bey'de Gülecek

Gebze 01.02.2016 - 14:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çocuklar Osman Hamdi Bey'de Gülecek

Gebze Osman Hamdi Bey haftasonu çocukları ağırlayacak. Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında “Kuzular Firarda” adlı çocuk sineması Gebze Osman Hamdi Bey’de sahnelenecek.

Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında her hafta sonu bir etkinlik sergileyen Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi kapılarını çocuklar için açacak. KUZULAR FİRARDA SİZLER İÇİN SAHNELENECEK Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Animasyon, aile, komedi ve macera içeren 75 dakikalık Çocuk Sineması ile kapılarını çocuklar için açacak. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında olan “Kuzular Firarda” adlı Çocuk Sineması 05 Şubat Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Kuzular Firarda” adlı çocuk sineması 11.30 – 13.30 ve 15.30 saatlerinde 3 seans olarak gösterilecek.
Gebze Osman Hamdi Bey haftasonu çocukları ağırlayacak. Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında “Kuzular Firarda” adlı çocuk sineması Gebze Osman Hamdi Bey’de sahnelenecek.

Kültür-Sanat etkinlikleri kapsamında her hafta sonu bir etkinlik sergileyen Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi kapılarını çocuklar için açacak.

KUZULAR FİRARDA SİZLER İÇİN SAHNELENECEK

Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi kültür-sanat etkinlikleri kapsamında Animasyon, aile, komedi ve macera içeren 75 dakikalık Çocuk Sineması ile kapılarını çocuklar için açacak. Kültür-sanat etkinlikleri kapsamında olan “Kuzular Firarda” adlı Çocuk Sineması 05 Şubat Cumartesi günü Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Kuzular Firarda” adlı çocuk sineması 11.30 – 13.30 ve 15.30 saatlerinde 3 seans olarak gösterilecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.