Sağ gösterip sol vurdu

02.02.2016 - 10:29, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sağ gösterip sol vurdu

Sağ gösterip sol vurdu

Sağlık problemlerini öne sürerek Gebzespor’dan ayrılan ve sezon sonuna kadar da hiçbir takımda oynamayacağını Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım’a bildiren Serkan Esen, çark etti ve Darıca Gençlerbirliği’nin grubunda küme düşmeme mücadelesi veren Sandıklı’ya transfer oldu.  OYNAMAYACAĞIM DEMİŞTİ Bir süre önce Gebzespor’la anlaşmaya varan ve Başkan İlker Çakır’ın da bulunduğu karede objektiflere poz veren Serkan, Antalya kampında kafasına aldığı bir darbe sonucunda travma geçirmiş ve kamp bitmeden Gebze’ye gönderilen oyuncunun beyin MR’ı çekilmişti. Ardından Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım’la yaptığı görüşmede, sağlık problemleri olduğunu ve bu durumda tedavisini devam ettireceği için herhangi bir kulüpte bu sezon için forma giymeyeceğini bildiren Serkan Esen, transferin son gününde sağ gösterip sol vurdu ve daha önce de formasını giydiği 3.Lig 3. Grup takımlarından Sandıklı ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Afyon ekibinde lisansı çıkarken, taraftarlar Serkan’a bu davranışını yakıştıramadı. FURKAN ÇAKIR’DAN SERT TEPKİ Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Serkan Esen’e tepki gösterdi. Çakır yaptığı paylaşımda, "Sakatım, psikolojim bozuk, bu yıl oynamayacağım diyerek gemiyi ilk terk eden sözde Gebzeliler… Sizler adamsınız, bizler değiliz. Yeni takımınız hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu. Kaynak:Marmara Gazetesi
Sağ gösterip sol vurdu

Sağlık problemlerini öne sürerek Gebzespor’dan ayrılan ve sezon sonuna kadar da hiçbir takımda oynamayacağını Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım’a bildiren Serkan Esen, çark etti ve Darıca Gençlerbirliği’nin grubunda küme düşmeme mücadelesi veren Sandıklı’ya transfer oldu. 

OYNAMAYACAĞIM DEMİŞTİ
Bir süre önce Gebzespor’la anlaşmaya varan ve Başkan İlker Çakır’ın da bulunduğu karede objektiflere poz veren Serkan, Antalya kampında kafasına aldığı bir darbe sonucunda travma geçirmiş ve kamp bitmeden Gebze’ye gönderilen oyuncunun beyin MR’ı çekilmişti. Ardından Futbol Şube Sorumlusu Adem Yıldırım’la yaptığı görüşmede, sağlık problemleri olduğunu ve bu durumda tedavisini devam ettireceği için herhangi bir kulüpte bu sezon için forma giymeyeceğini bildiren Serkan Esen, transferin son gününde sağ gösterip sol vurdu ve daha önce de formasını giydiği 3.Lig 3. Grup takımlarından Sandıklı ile anlaşmaya vardı. Oyuncunun Afyon ekibinde lisansı çıkarken, taraftarlar Serkan’a bu davranışını yakıştıramadı.

FURKAN ÇAKIR’DAN SERT TEPKİ
Gebzespor yöneticisi Furkan Çakır, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada Serkan Esen’e tepki gösterdi. Çakır yaptığı paylaşımda, "Sakatım, psikolojim bozuk, bu yıl oynamayacağım diyerek gemiyi ilk terk eden sözde Gebzeliler… Sizler adamsınız, bizler değiliz. Yeni takımınız hayırlı olsun" ifadelerinde bulundu.

Kaynak:Marmara Gazetesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.