19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

19'luk ön libero Darıca G.B'de!

Spor 02.02.2016 - 17:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

19'luk ön libero Darıca G.B'de!

19'luk en libero Darıca G.B'de!

Devre arasında bir çok önemli ismi kadrosuna katan Darıca G.B, orta sahaya genç bir ismi takviye yaptı. Sarı yeşilliler, Gaziantepspor’dan Murat Aydın’ı 1 buçuk yıllığına kiraladı. Son olarak Batman Petrolspor’da kiralık olarak forma giyen 1997 doğumlu Murat, ön liberoda göre yapıyor. 15 yaşındayken Batman Amatör ligi takımı Tüpraşspor'dan Süper lig takımı Kayserispor'a transfer olan Aydın, 2 sezonu tamamlamadan Gaziantepspor'a transfer olmuştu. Gaziantespor'un önceki sezon bir dönem 3.lig takımlarından Aksarayspor'a kiralık verdiği Aydın, 2015-16 sezonunun devre arasında Batman Petrolspor forma giydi. ‘’ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM’’   Darıca’da şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Aydın: “3. Liglerin Fenerbahçesi’ne geldim. Burada tesis ve arkadaşlık ortamı mükemmel. Darıca'ya gelir gelmez beni sıcak karşılayan hocamız Ramazan Silin başta olmak üzere teknik heyet, futbolcu arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Böyle köklü bir kulüpte forma giyeceğim için çok mutluyum. 1.5 yıllık süreçte Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.
19'luk en libero Darıca G.B'de!

Devre arasında bir çok önemli ismi kadrosuna katan Darıca G.B, orta sahaya genç bir ismi takviye yaptı. Sarı yeşilliler, Gaziantepspor’dan Murat Aydın’ı 1 buçuk yıllığına kiraladı. Son olarak Batman Petrolspor’da kiralık olarak forma giyen 1997 doğumlu Murat, ön liberoda göre yapıyor. 15 yaşındayken Batman Amatör ligi takımı Tüpraşspor'dan Süper lig takımı Kayserispor'a transfer olan Aydın, 2 sezonu tamamlamadan Gaziantepspor'a transfer olmuştu. Gaziantespor'un önceki sezon bir dönem 3.lig takımlarından Aksarayspor'a kiralık verdiği Aydın, 2015-16 sezonunun devre arasında Batman Petrolspor forma giydi.

‘’ŞAMPİYONLUK YAŞAMAK İSTİYORUM’’
 

Darıca’da şampiyonluk yaşamak istediğini belirten Aydın: “3. Liglerin Fenerbahçesi’ne geldim. Burada tesis ve arkadaşlık ortamı mükemmel. Darıca'ya gelir gelmez beni sıcak karşılayan hocamız Ramazan Silin başta olmak üzere teknik heyet, futbolcu arkadaşlarım ve kulüp çalışanlarına teşekkür ediyorum. Böyle köklü bir kulüpte forma giyeceğim için çok mutluyum. 1.5 yıllık süreçte Darıca Gençlerbirliği’nin başarısı için elimden gelen tüm çabayı göstereceğim. Burada şampiyonluk yaşamak istiyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.