19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ZEYBEK'TEN İLK AÇIKLAMA

Kocaeli 03.02.2016 - 13:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ZEYBEK'TEN İLK AÇIKLAMA

ZEYBEK'TEN İLK AÇIKLAMA

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek görevinden istifa etti. Zeybek’in istifası partide şok etkisi yarattı. Zeybek’in bugün Ankara’ya gittiği, istifa kararını partisinin genel merkezine bildirdiği öğrenilirken, istifanın nedeni olarak ailevi sebepler gösterildiği bilgisine ulaşıldı. Zeybek’in konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor. ZEYBEK'TEN İLK AÇIKLAMA​ Ani bir kararla görevinden istifa eden AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek istifasının ardından  açıklamalarda bulundu. İstifa kararı almasında annelik duygularının ağır bastığını söyleyen Zeybek, İzmit ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdürdüğünün de altını çizdi. “Geçtiğimiz Cuma günü programdaydım. Eve her zaman olduğu gibi yine gece yarısı döndüm. Kızım lise son sınıfta ve üniversiteye hazırlanıyor. ‘Kızım anne nerdesin?’ diye sorunca annelik duygularım ağır bastı, görevi bırakma kararı aldım” diyerek sözlerine başlayan Emine Macit Zeybek, istifa dilekçesini rutin bir Genel Merkez toplantısında sunduğunu söyledi. “RAPOR VERİRKEN İSTİFA ETTİM” “Parti Genel Merkezi il başkanları olarak bizlerden her ay düzenli olarak ilçeler ve il bazında raporlar alıyor. Ben de bana verilen randevu günü ve saatinde Genel Merkez’de genel başkanımız ile bir araya geldim. Biraz önce size bahsettiğim durumu Genel Merkez’de de anlattım. Onlar da beni anlayışla karşıladılar. İstifa dilekçemi verdikten sonra Genel Başkanım Lütfiye Çam ve genel merkezdeki arkadaşlarla vedalaşarak ayrıldım” dedi. “ONUNLA ABLA KARDEŞ GİBİYİZ” Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katıcıoğlu’nun kendisinin il başkanlığına sıcak bakmadığı için istifası istendiği iddilarına da değinen Zeybek, “Milletvekilimiz ile abla kardeş gibiyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Kendisinin istifa ettiğimden haberi bile yoktu” ifadelerini kullandı.
ZEYBEK'TEN İLK AÇIKLAMA

AKP İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek görevinden istifa etti. Zeybek’in istifası partide şok etkisi yarattı. Zeybek’in bugün Ankara’ya gittiği, istifa kararını partisinin genel merkezine bildirdiği öğrenilirken, istifanın nedeni olarak ailevi sebepler gösterildiği bilgisine ulaşıldı. Zeybek’in konuyla ilgili açıklama yapması bekleniyor.

ZEYBEK'TEN İLK AÇIKLAMA​

Ani bir kararla görevinden istifa eden AK Parti Kocaeli İl Kadın Kolları Başkanı Emine Macit Zeybek istifasının ardından  açıklamalarda bulundu.

İstifa kararı almasında annelik duygularının ağır bastığını söyleyen Zeybek, İzmit ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyeliği görevini sürdürdüğünün de altını çizdi.

“Geçtiğimiz Cuma günü programdaydım. Eve her zaman olduğu gibi yine gece yarısı döndüm. Kızım lise son sınıfta ve üniversiteye hazırlanıyor. ‘Kızım anne nerdesin?’ diye sorunca annelik duygularım ağır bastı, görevi bırakma kararı aldım” diyerek sözlerine başlayan Emine Macit Zeybek, istifa dilekçesini rutin bir Genel Merkez toplantısında sunduğunu söyledi.

“RAPOR VERİRKEN İSTİFA ETTİM”

“Parti Genel Merkezi il başkanları olarak bizlerden her ay düzenli olarak ilçeler ve il bazında raporlar alıyor. Ben de bana verilen randevu günü ve saatinde Genel Merkez’de genel başkanımız ile bir araya geldim. Biraz önce size bahsettiğim durumu Genel Merkez’de de anlattım. Onlar da beni anlayışla karşıladılar. İstifa dilekçemi verdikten sonra Genel Başkanım Lütfiye Çam ve genel merkezdeki arkadaşlarla vedalaşarak ayrıldım” dedi.

“ONUNLA ABLA KARDEŞ GİBİYİZ”

Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katıcıoğlu’nun kendisinin il başkanlığına sıcak bakmadığı için istifası istendiği iddilarına da değinen Zeybek, “Milletvekilimiz ile abla kardeş gibiyiz. Birbirimizi çok seviyoruz. Kendisinin istifa ettiğimden haberi bile yoktu” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.