Dilovası’nda Altyapı Hamlesi

Dilovası 04.02.2016 - 10:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Dilovası’nda Altyapı Hamlesi

Dilovası Belediyesi köylerine hizmet seferberliği devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Çerkeşli Köyünde İSU’dan sonra PALGAZ’ın da hat döşemesinden sonra üst yapı çalışmalarına başlanacak. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin köy statüsünden mahalle statüsüne geçen  Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler’in hizmet almaları için gereken her türlü gayret ve çalışmayı yapacaklarını söyledi. Başkan Toltar,  İSU’nun ve PALGAZ’ın altyapısı tamamlanmasından sonra  tüm noktalarda üstyapı çalışmalarına da hemen başlanacağını  ifade ederek, 2016 yılının yatırımlarla dolu geçeceğini belirtti.

Dilovası Belediyesi köylerine hizmet seferberliği devam ediyor. Alt yapı çalışmalarının devam ettiği Çerkeşli Köyünde İSU’dan sonra PALGAZ’ın da hat döşemesinden sonra üst yapı çalışmalarına başlanacak.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, ilçenin köy statüsünden mahalle statüsüne geçen  Çerkeşli, Köseler, Tepecik ve Demirciler’in hizmet almaları için gereken her türlü gayret ve çalışmayı yapacaklarını söyledi. Başkan Toltar,  İSU’nun ve PALGAZ’ın altyapısı tamamlanmasından sonra  tüm noktalarda üstyapı çalışmalarına da hemen başlanacağını  ifade ederek, 2016 yılının yatırımlarla dolu geçeceğini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.