2015 yılında 294 kadın öldü

06.02.2016 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

2015 yılında 294 kadın öldü

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve yönetimi, düzenlediği basın toplantısında kadına yönelik şiddeti kınadı.

CHP İl binasında açıklama yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür konuşmasında kadına şiddet olaylarının her geçen gün arttığını belirterek, "Kadına şiddet bir partinin kadının ya da erkeğin değil tüm insanlığın sorunudur" dedi.  CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. En iyi insan eşlerine ve kızlarına en iyi davranandır. Her geçen gün kadınlara olan baskının arttığı, küçük gelinlerin olduğu ülkemizdeki kadınların yüzde 38’i fiziksel veya cinsel şiddete maruz kaldığı, 2015 yılında 294 kadının eşi sevgilisi babası yani kısacası bir erkek tarafından öldürülen kadınlar olduğunu söylerken; Aile Sosyal Politikalar Bakanı kadına şiddet yoktur algıda seçicilik vardır diyebiliyor. Kadına şiddet, algının merkezine yerleştiriliyor diye açıklama yapıyor" dedi.  KADIN YAŞAM KOŞULLARI İYİLEŞTİRİLSİN CHP İl Kadın kolları Başkanı Sevim Pekyörür, açıklamasında şu görüşlere yer verdi, "AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu başta olmak üzere, tüm iktidar milletvekillerine sesleniyorum. Kadına şiddet gerçekten yok mudur? Hayır, kadınlar omuzlarda yükselmeye layıktır. Kadında her türlü güvence altına alınarak yaşam koşulları iyileştirilmeli taciz ve tecavüz suçları hafifleştirilmemeli kadının giyimi ve tecavüz saatine göre her nerde ne şekilde olursa olsun ağırlaştırılmalıdır. Kadına şiddet bir partinin kadının ya da erkeğin değil tüm insanlığın sorunudur."
CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür ve yönetimi, düzenlediği basın toplantısında kadına yönelik şiddeti kınadı.

CHP İl binasında açıklama yapan CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür konuşmasında kadına şiddet olaylarının her geçen gün arttığını belirterek, "Kadına şiddet bir partinin kadının ya da erkeğin değil tüm insanlığın sorunudur" dedi. 

CHP İl Kadın Kolları Başkanı Sevim Pekyörür, "Ey kahraman Türk kadını, sen yerde sürüklenmeye değil, omuzlar üzerinde göklere yükselmeye layıksın. En iyi insan eşlerine ve kızlarına en iyi davranandır. Her geçen gün kadınlara olan baskının arttığı, küçük gelinlerin olduğu ülkemizdeki kadınların yüzde 38’i fiziksel veya cinsel şiddete maruz kaldığı, 2015 yılında 294 kadının eşi sevgilisi babası yani kısacası bir erkek tarafından öldürülen kadınlar olduğunu söylerken; Aile Sosyal Politikalar Bakanı kadına şiddet yoktur algıda seçicilik vardır diyebiliyor. Kadına şiddet, algının merkezine yerleştiriliyor diye açıklama yapıyor" dedi. 

KADIN YAŞAM KOŞULLARI İYİLEŞTİRİLSİN
CHP İl Kadın kolları Başkanı Sevim Pekyörür, açıklamasında şu görüşlere yer verdi, "AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu başta olmak üzere, tüm iktidar milletvekillerine sesleniyorum. Kadına şiddet gerçekten yok mudur? Hayır, kadınlar omuzlarda yükselmeye layıktır. Kadında her türlü güvence altına alınarak yaşam koşulları iyileştirilmeli taciz ve tecavüz suçları hafifleştirilmemeli kadının giyimi ve tecavüz saatine göre her nerde ne şekilde olursa olsun ağırlaştırılmalıdır. Kadına şiddet bir partinin kadının ya da erkeğin değil tüm insanlığın sorunudur."

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.