FARABİ DE STAND AÇTILAR

Darıca 09.02.2016 - 09:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

FARABİ DE STAND AÇTILAR

4 Şubat Dünya Kanser Günü münasebetiyle Darıca Farabi Devlet Hastanesi KETEM Birimi poliklinik girişinde stant açtı. Her yıl milyonlarca ölüme neden olan ve pek çoğu erken teşhisle önlenebilir olan hastalığa karşı farkındalık yaratmak amacıyla açılan stantta, polikliniğe gelen hasta ve hasta yakınları kanserden korunma yolları, tedavi süreci hakkında bilgiler alırken, gerekli görüldüğü hallerde ilgili birimlere yönlendiriliyorlar.  Darıca Farabi Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren KETEM (KANSER ERKEN TEŞHİS,TARAMA VE EĞİTİM MERKEZİ) 1Hekim, 2Hemşire,1Ebe,1Tıbbi Sekreter olmak üzere beş sağlık personeli ile Meme, Serviks ve Kalın Bağırsak Kanser Taramaları hizmeti veriyor. Bu yıl kansere karşı slogan "Yapabiliriz, yapabilirim" dir. Bu sloganla erken teşhisten tedaviye, bireyden topluma, sivil toplumdan resmi kuruluşlara kadar herkesin kansere karşı yapılabilecek her türlü şeyi yapabileceği mesajı verilmektedir. Korkarak, çekinerek değil önce sorunu düzgün tanımlayarak çözümler oluşturabiliriz. Kanseri önleyebiliriz, erken teşhisin önemini anlayabiliriz. Kansere karşı algılarımız değiştirebiliriz, harekete geçebiliriz, kanser yolculuğumuzu birlikte yönetebiliriz. Darıca Farabi Devlet Hastanesi KETEM İletişim: 0 262 655 06 08

4 Şubat Dünya Kanser Günü münasebetiyle Darıca Farabi Devlet Hastanesi KETEM Birimi poliklinik girişinde stant açtı. Her yıl milyonlarca ölüme neden olan ve pek çoğu erken teşhisle önlenebilir olan hastalığa karşı farkındalık yaratmak amacıyla açılan stantta, polikliniğe gelen hasta ve hasta yakınları kanserden korunma yolları, tedavi süreci hakkında bilgiler alırken, gerekli görüldüğü hallerde ilgili birimlere yönlendiriliyorlar. 

Darıca Farabi Devlet Hastanesi bünyesinde faaliyet gösteren KETEM (KANSER ERKEN TEŞHİS,TARAMA VE EĞİTİM MERKEZİ) 1Hekim, 2Hemşire,1Ebe,1Tıbbi Sekreter olmak üzere beş sağlık personeli ile Meme, Serviks ve Kalın Bağırsak Kanser Taramaları hizmeti veriyor. Bu yıl kansere karşı slogan "Yapabiliriz, yapabilirim" dir. Bu sloganla erken teşhisten tedaviye, bireyden topluma, sivil toplumdan resmi kuruluşlara kadar herkesin kansere karşı yapılabilecek her türlü şeyi yapabileceği mesajı verilmektedir.

Korkarak, çekinerek değil önce sorunu düzgün tanımlayarak çözümler oluşturabiliriz. Kanseri önleyebiliriz, erken teşhisin önemini anlayabiliriz. Kansere karşı algılarımız değiştirebiliriz, harekete geçebiliriz, kanser yolculuğumuzu birlikte yönetebiliriz. Darıca Farabi Devlet Hastanesi KETEM İletişim: 0 262 655 06 08

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.