Gebzespor'da Erdi ve Ercan gelişmesi

Spor 09.02.2016 - 17:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzespor'da Erdi ve Ercan gelişmesi

Gebzespor'da Erdi ve Ercan gelişmesi

Lüleburgazspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek kendine gelen Gebzespor'da gelecek hafta oynanacak olan Çorluspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Bugün saat 15:00'da Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Mor beyazlılarda Lüleburgazspor maçında tırnağında iltihaplanma meydana gelen Erdin Taşkent, takımdan ayrı düz koşu yaparak dinlendirildi. Ercan Kuruçay ise diş tedavisi sebebiyle antrenmanda yer almadı. DEMİR MAÇI ÖNCESİNDE KAZA İSTEMİYOR Ligin ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu rakibini bu kez Gebze’de devirmek isteyen Mor Menekşeler, seri galibiyetler almayı hedefliyor. Bir sonraki hafta kentlisi Kocaeli Demirspor’la 6 puanlık bir maça çıkacak olan Gebzespor, bu maç öncesinde puan kaybı yaşamak istemiyor.
Gebzespor'da Erdi ve Ercan gelişmesi

Lüleburgazspor'u 4-0 gibi farklı bir skorla geçerek kendine gelen Gebzespor'da gelecek hafta oynanacak olan Çorluspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı. Bugün saat 15:00'da Teknik Direktör Cengiz Demir yönetiminde yapılan antrenman yaklaşık 1 saat 15 dakika sürdü. Mor beyazlılarda Lüleburgazspor maçında tırnağında iltihaplanma meydana gelen Erdin Taşkent, takımdan ayrı düz koşu yaparak dinlendirildi. Ercan Kuruçay ise diş tedavisi sebebiyle antrenmanda yer almadı.

DEMİR MAÇI ÖNCESİNDE KAZA İSTEMİYOR

Ligin ilk yarısında 1-0 mağlup olduğu rakibini bu kez Gebze’de devirmek isteyen Mor Menekşeler, seri galibiyetler almayı hedefliyor. Bir sonraki hafta kentlisi Kocaeli Demirspor’la 6 puanlık bir maça çıkacak olan Gebzespor, bu maç öncesinde puan kaybı yaşamak istemiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.