Metruk Binada Yaktığı Ateş Yangına Neden Oldu

Gebze 10.02.2016 - 09:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Metruk Binada Yaktığı Ateş Yangına Neden Oldu

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde F.A.'nın harabe binada ısınmak için yaktığı ateş yangına neden oldu.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde F.A.'nın harabe binada ısınmak için yaktığı ateş yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, yangın sırasında dışarı çıkan F.A. gözaltına alındı. Gebze Hacı Halil Mahallesi 1229 Sokak'ta bulunan metruk bir binaya giren F.A. ısınmak için ateş yaktı. F.A.'nın yaktığı ateş eşyaları tutuşturunca tek katlı binadan dumanlar yükseldi. Çevrede yaşayanlar metruk binanın yandığını görünce itfaiyeyi aradı. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Polis, yangın sırasında dışarı çıkan F.A.'yı gözaltına aldı. Kapkaç suçundan ceza alan F.A.'nın bir hafta önce cezaevinden çıktığı öğrenilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 
Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde F.A.'nın harabe binada ısınmak için yaktığı ateş yangına neden oldu.

Kocaeli'nin Gebze İlçesi'nde F.A.'nın harabe binada ısınmak için yaktığı ateş yangına neden oldu. İtfaiye ekipleri yangını söndürürken, yangın sırasında dışarı çıkan F.A. gözaltına alındı.

Gebze Hacı Halil Mahallesi 1229 Sokak'ta bulunan metruk bir binaya giren F.A. ısınmak için ateş yaktı. F.A.'nın yaktığı ateş eşyaları tutuşturunca tek katlı binadan dumanlar yükseldi. Çevrede yaşayanlar metruk binanın yandığını görünce itfaiyeyi aradı.

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri yangını kısa sürede kontrol altına alarak söndürdü. Polis, yangın sırasında dışarı çıkan F.A.'yı gözaltına aldı. Kapkaç suçundan ceza alan F.A.'nın bir hafta önce cezaevinden çıktığı öğrenilirken, yangınla ilgili soruşturma başlatıldı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.