MHP’de 47.Yıl coşkusu!

Gebze 11.02.2016 - 14:21, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MHP’de 47.Yıl coşkusu!

MHP’nin 47. kuruluş yıl dönümü Gebze’de kutlandı. MHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan programda MHP’liler kuruluş coşkusunu yaşadı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığının Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlediği  MHP’nin 47. Yıl Kuruluş yıl dönümü  “ Büyük Buluşma” etkinliğine MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MDK Üyesi Selim Çakır  olmak üzere Partililer yoğun bir katılım sağladı. Şehitler için Kuran-ı Kerim okuması ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP Gebze İlçe Başkanlığının hazırladığı 47. Yıl MHP sinevizyon gösterisi yayınlandı. Partililer Aşık Sefai’nin türküleriyle unutulmaz bir gece yaşadılar. ÜZERİMİZDE LEKE YOK Programın açılış konuşmasını MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerçekleştirdi. 47 yıldır ülkücü hareketin verdiği mücadeleyi şiirsel bir dille anlatan MHP Gebze  İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP’nin sırtında yolsuzluk yakasında hırsızlık lekesi yoktur” diyerek konuşmasını sonlandırırken Ak Parti Hükümetine yüklendi.  Taşdemir, “Ne mutlu ki bizlere yüzümüz ak, mazimiz tertemizdir. Ülkemizi yangın yerine çeviren AKP iktidarı, sürecinde yaptığı haksızlık ve yolsuzlukların, ülkemizin her yerinde akan kanların sebebidir.  İçinde bulunduğumuz süreci yapanlardan bir gün mutlaka bunun hesabı sorulacaktır. Ülkemiz ve camiamız zor bir süreçten geçerken mukaddes davamızı mahkeme kapılarına düşürenlerde bilmelidir ki ülkücü hareket bununda hesabını soracaktır.” şeklinde konuştu. Başkanın ardından Ebrum Uslu “Başbuğ” şiirini okudu. Programda Gebze’de 40 yılı aşkın bir süre görev yapan ülkücüler plaketle ödüllendirildi. TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuşmasında; “MHP’ de bir sıkıntı varmış gibi görüntü vermek isteyenlerin inadına MHP 47. Yılı programı adı altında  81 vilayet bin 300 ilçe içinde böyle bir program yapmaya cesaret eden yapan bir teşkilat olduğundan dolayı Gebze ilçe teşkilatını kutluyorum .47 yıl hepimiz tarih yazdık. Sizler tarih yazdınız. Bugün Türkiye’yi yöneten iktidarın karşısında dik durmayı başarabilmiş  cesur insanlarsınız sizler. İktidarın nimetlerine elinin tersi ile iten insanlarsınız, bu zorlu süreçte önce ülkem diyip MHP’de kalmayı başarabilmiş insanlarsınız. Biz çocuklarımıza bozkurt işareti yaptırdığımız sürece bu dava bitmeyeceğinin garantisisiniz.  İnanıyorum ki cenabı Allah MHP’ye ülkenin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olacak, heyecanımızı, azmimizi ve emeğimizi karşılıksız bırakmayacaktır. Allahtan bizleri daha nice 47. yıllara ulaştırmasını temenni ediyorum. Ne mutlu türküm diyene.” ifadelerini kullandı. İl başkanının konuşmanın ardından Aşık Sefai sahne alarak en güzel eserlerini salonu tıklım tıklım dolduran MHP’lilere seslendirdi.
MHP’nin 47. kuruluş yıl dönümü Gebze’de kutlandı. MHP Gebze İlçe Başkanlığı tarafından hazırlanan programda MHP’liler kuruluş coşkusunu yaşadı.

Milliyetçi Hareket Partisi Gebze İlçe Başkanlığının Gebze Osman Hamdi Bey Kültür Merkezinde düzenlediği  MHP’nin 47. Yıl Kuruluş yıl dönümü  “ Büyük Buluşma” etkinliğine MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, MDK Üyesi Selim Çakır  olmak üzere Partililer yoğun bir katılım sağladı. Şehitler için Kuran-ı Kerim okuması ile başlayan programda saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından MHP Gebze İlçe Başkanlığının hazırladığı 47. Yıl MHP sinevizyon gösterisi yayınlandı. Partililer Aşık Sefai’nin türküleriyle unutulmaz bir gece yaşadılar.

ÜZERİMİZDE LEKE YOK

Programın açılış konuşmasını MHP Gebze İlçe Başkanı Ferit Taşdemir gerçekleştirdi. 47 yıldır ülkücü hareketin verdiği mücadeleyi şiirsel bir dille anlatan MHP Gebze  İlçe Başkanı Ferit Taşdemir, “MHP’nin sırtında yolsuzluk yakasında hırsızlık lekesi yoktur” diyerek konuşmasını sonlandırırken Ak Parti Hükümetine yüklendi.  Taşdemir, “Ne mutlu ki bizlere yüzümüz ak, mazimiz tertemizdir. Ülkemizi yangın yerine çeviren AKP iktidarı, sürecinde yaptığı haksızlık ve yolsuzlukların, ülkemizin her yerinde akan kanların sebebidir.  İçinde bulunduğumuz süreci yapanlardan bir gün mutlaka bunun hesabı sorulacaktır. Ülkemiz ve camiamız zor bir süreçten geçerken mukaddes davamızı mahkeme kapılarına düşürenlerde bilmelidir ki ülkücü hareket bununda hesabını soracaktır.” şeklinde konuştu. Başkanın ardından Ebrum Uslu “Başbuğ” şiirini okudu. Programda Gebze’de 40 yılı aşkın bir süre görev yapan ülkücüler plaketle ödüllendirildi.

TÜRKİYE’NİN GELECEĞİNE SAHİP ÇIKIYORUZ

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü ise konuşmasında; “MHP’ de bir sıkıntı varmış gibi görüntü vermek isteyenlerin inadına MHP 47. Yılı programı adı altında  81 vilayet bin 300 ilçe içinde böyle bir program yapmaya cesaret eden yapan bir teşkilat olduğundan dolayı Gebze ilçe teşkilatını kutluyorum .47 yıl hepimiz tarih yazdık. Sizler tarih yazdınız. Bugün Türkiye’yi yöneten iktidarın karşısında dik durmayı başarabilmiş  cesur insanlarsınız sizler. İktidarın nimetlerine elinin tersi ile iten insanlarsınız, bu zorlu süreçte önce ülkem diyip MHP’de kalmayı başarabilmiş insanlarsınız. Biz çocuklarımıza bozkurt işareti yaptırdığımız sürece bu dava bitmeyeceğinin garantisisiniz.  İnanıyorum ki cenabı Allah MHP’ye ülkenin geleceğine sahip çıkma mücadelesinde yardımcı olacak, heyecanımızı, azmimizi ve emeğimizi karşılıksız bırakmayacaktır. Allahtan bizleri daha nice 47. yıllara ulaştırmasını temenni ediyorum. Ne mutlu türküm diyene.” ifadelerini kullandı. İl başkanının konuşmanın ardından Aşık Sefai sahne alarak en güzel eserlerini salonu tıklım tıklım dolduran MHP’lilere seslendirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.