Sözde değil özde çalışıyoruz

Gebze 15.02.2016 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sözde değil özde çalışıyoruz

Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Ayağından geçirdiği bir dizi tedavi sonrası tekrar sahalara dönen Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba yerel ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Soba, İl Başkanlığı tarafından Güneydoğu’ya yapılan ziyaret programının ne kadar yararlı olduğunun altını çizerek, “Bazı ulusal yazarlar bu programı düzenleyen Kocaeli teşkilat mensuplarının alınlarından öpeceğim diyerek yazılarında programın ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Yakında içlerinde benimde olacağım bir Hakkari gezisi düzenlenecek. Milletvekilimizin olmadığı illerde görev alma geleneğine uygun olarak Hakkari’den sorumlu Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ve bir diğer vekilimiz Zeki Aygün ile birlikte Hakkari’ye giderek burada incelemelerde bulunacağız.”dedi. SEÇİM BEYANNAMESİNE İLİŞKİN TOPLANTI Hasan Soba 12 Mart’ta düzenlenecek Gebze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in seçim beyannamesine ilişkin bir sunum yapacağında da değinerek, “Seçim beyannemesinde yer alan sözlerin projelerin ne kadarı yapılmış, ne kadarına başlanmış, başlananlar ne zaman bitecek tüm akıllara takılan hizmet ve projelere ilişkin geniş bir sunum gerçekleşecek. Belki toplantının süresi 4-5 saati bulacak ama bu bilgilendirme yapılacak.”dedi. ULAŞIM EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ Gerek iş günlerinde gerekse hafta sonlarında Gebze trafiğinin çekilmez bir hal aldığını bunu da Gebzeli vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını belirten Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, “Özellikle yağışlı günlerde Gebze’nin ulaşım sorunları ikiye katlanıyor. Bu sorun geniş çaplı masaya yatırılacak. Tüm önerilerle birlikte çözüm seçenekleri tartışılacak. Öncelikli ve kalıcı olmak üzere Gebze trafiğinde ulaşım sorunu sona erecek.”dedi.
Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba geçirdiği sakatlık sonrası ilk kez basın mensupları ile bir araya gelerek değerlendirme toplantısı yaptı.

Ayağından geçirdiği bir dizi tedavi sonrası tekrar sahalara dönen Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba yerel ve ülke gündemine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Soba, İl Başkanlığı tarafından Güneydoğu’ya yapılan ziyaret programının ne kadar yararlı olduğunun altını çizerek, “Bazı ulusal yazarlar bu programı düzenleyen Kocaeli teşkilat mensuplarının alınlarından öpeceğim diyerek yazılarında programın ne kadar önemli olduğunu vurguladı. Yakında içlerinde benimde olacağım bir Hakkari gezisi düzenlenecek. Milletvekilimizin olmadığı illerde görev alma geleneğine uygun olarak Hakkari’den sorumlu Kocaeli Milletvekilimiz Cemil Yaman ve bir diğer vekilimiz Zeki Aygün ile birlikte Hakkari’ye giderek burada incelemelerde bulunacağız.”dedi.

SEÇİM BEYANNAMESİNE İLİŞKİN TOPLANTI

Hasan Soba 12 Mart’ta düzenlenecek Gebze İlçe Danışma Kurulu Toplantısı’nda Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker’in seçim beyannamesine ilişkin bir sunum yapacağında da değinerek, “Seçim beyannemesinde yer alan sözlerin projelerin ne kadarı yapılmış, ne kadarına başlanmış, başlananlar ne zaman bitecek tüm akıllara takılan hizmet ve projelere ilişkin geniş bir sunum gerçekleşecek. Belki toplantının süresi 4-5 saati bulacak ama bu bilgilendirme yapılacak.”dedi.

ULAŞIM EN ÖNEMLİ SORUNUMUZ

Gerek iş günlerinde gerekse hafta sonlarında Gebze trafiğinin çekilmez bir hal aldığını bunu da Gebzeli vatandaşlarla birlikte yaşadıklarını belirten Gebze Ak Parti İlçe Başkanı Hasan Soba, “Özellikle yağışlı günlerde Gebze’nin ulaşım sorunları ikiye katlanıyor. Bu sorun geniş çaplı masaya yatırılacak. Tüm önerilerle birlikte çözüm seçenekleri tartışılacak. Öncelikli ve kalıcı olmak üzere Gebze trafiğinde ulaşım sorunu sona erecek.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.