Çakır'ı Amatör Lig Maçına Atadaılar

Spor 17.02.2016 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Çakır'ı Amatör Lig Maçına Atadaılar

Dünya Kupası ve Devler Ligi'nde boy gösteren Cüneyt Çakır bu haftasonu amatör kümede görev yapacak.

İstanbul Süper Amatör Lig'de bu haftaBeykozspor, bugün Küçükköyspor'u ağırlayacak. Bu maçın iki takım açısından da önemi büyük... Gruptan çıkması için 50 puanla 3. sırada yer alan Beykozspor'un kendi evindeki bu maçtan galibiyetle ayrılması şart... 53 puanla 2.sırada bulunan Küçükköy'e ise 1 puan yetiyor. ÇAKIR AMATÖR KÜMEDE Fanatik'te yer alan habere göre; Bu kritik maça ise Türkiye'nin son yıllarda büyük çı9kış yapan hakemi Cüneyt Çakır atandı. Bu atamadan ötürü de Çakır'ın Süper Lig'de gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yönetmesine kesin gözüyle bakılıyor.   DEPLASMAN TARAFTARI STADA ALINMAYACAK Spor Toto Süper Lig'de derbilerde uygulanan deplasman seyircisi yasağı ise bu maçta da mevcut... Küçükköy taraftarı Paşabahçe Stadı'nda oynanacak bu maçta takımının yanında bulunamayacak olmasından ötürü tepkili.
Dünya Kupası ve Devler Ligi'nde boy gösteren Cüneyt Çakır bu haftasonu amatör kümede görev yapacak.

İstanbul Süper Amatör Lig'de bu haftaBeykozspor, bugün Küçükköyspor'u ağırlayacak. Bu maçın iki takım açısından da önemi büyük... Gruptan çıkması için 50 puanla 3. sırada yer alan Beykozspor'un kendi evindeki bu maçtan galibiyetle ayrılması şart... 53 puanla 2.sırada bulunan Küçükköy'e ise 1 puan yetiyor.

ÇAKIR AMATÖR KÜMEDE

Fanatik'te yer alan habere göre; Bu kritik maça ise Türkiye'nin son yıllarda büyük çı9kış yapan hakemi Cüneyt Çakır atandı. Bu atamadan ötürü de Çakır'ın Süper Lig'de gelecek hafta oynanacak olan Fenerbahçe - Beşiktaş derbisini yönetmesine kesin gözüyle bakılıyor.

 

DEPLASMAN TARAFTARI STADA ALINMAYACAK

Spor Toto Süper Lig'de derbilerde uygulanan deplasman seyircisi yasağı ise bu maçta da mevcut... Küçükköy taraftarı Paşabahçe Stadı'nda oynanacak bu maçta takımının yanında bulunamayacak olmasından ötürü tepkili.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.