19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

6 puanlık maç!

Spor 18.02.2016 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

6 puanlık maç!

Gebzespor, Pazar günü ligin en kritik maçlarından birinde, Demirspor deplasmanında sahne alacak. Şampiyonluk trenini kaçıran ve gözünü bölge ikinciliğine diken Mor Menekşeler, ligin ilk yarısında elinden kaçırdığı rakibiyle 6 puan niteliği taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu derbi öncesinde 3 puan hesapları yapan mor beyazlılar, ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı rakibini bu kez deplasmanda devirmek istiyor. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak çıkışa geçen Gebzespor, Kocaeli sıralamasınında ligi hiç olmazsa ikinci bitirmek istiyor. Demirspor’la birlikte aynı puanda (28) yer alan Gebzespor, rakibini yenerek puan farkını 3’e taşımak istiyor. ERCAN VE GÜVEN’LE YIKMAK İSTİYOR Genç rakibini Güven ve Ercan gibi diri yıldızlarıyla yıkmanın planlarını yapan Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, bugün taktiksel bir çalışmayla zorlu 90 dakika öncesinde son ciddi antrenmanını yapacak. Taktiksel çift kale maçla oyuncularının son durumunu görecek olan Demir, kafasındaki 11’i de burada deneyecek. Ahmet Şen’in son haftalarda artan yüksek form grafiğini göz ardı etmeyen deneyimli teknik adam, bugün çalışmada Ahmet’i ideal kadrosunda deneyecek.
Gebzespor, Pazar günü ligin en kritik maçlarından birinde, Demirspor deplasmanında sahne alacak. Şampiyonluk trenini kaçıran ve gözünü bölge ikinciliğine diken Mor Menekşeler, ligin ilk yarısında elinden kaçırdığı rakibiyle 6 puan niteliği taşıyan bir 90 dakikaya çıkacak.

Bölgesel Amatör Lig (BAL) 12.Grup’ta mücadele eden temsilcimiz Gebzespor, Pazar günü deplasmanda karşı karşıya geleceği Demirspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Zorlu derbi öncesinde 3 puan hesapları yapan mor beyazlılar, ligin ilk yarısında 1-1 berabere kaldığı rakibini bu kez deplasmanda devirmek istiyor. Ligde oynadığı son iki maçı kazanarak çıkışa geçen Gebzespor, Kocaeli sıralamasınında ligi hiç olmazsa ikinci bitirmek istiyor. Demirspor’la birlikte aynı puanda (28) yer alan Gebzespor, rakibini yenerek puan farkını 3’e taşımak istiyor.

ERCAN VE GÜVEN’LE YIKMAK İSTİYOR

Genç rakibini Güven ve Ercan gibi diri yıldızlarıyla yıkmanın planlarını yapan Gebzespor Teknik Direktörü Cengiz Demir, bugün taktiksel bir çalışmayla zorlu 90 dakika öncesinde son ciddi antrenmanını yapacak. Taktiksel çift kale maçla oyuncularının son durumunu görecek olan Demir, kafasındaki 11’i de burada deneyecek. Ahmet Şen’in son haftalarda artan yüksek form grafiğini göz ardı etmeyen deneyimli teknik adam, bugün çalışmada Ahmet’i ideal kadrosunda deneyecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.