Karaosmanoğlu şampiyonları ağırladı

Spor 19.02.2016 - 11:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Karaosmanoğlu şampiyonları ağırladı

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros yarışmalarında üçüncü kez üst üste şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü atletleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Eğitim Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte kupayı Başkan Karaosmanoğlu’na götüren atletler, başarılarının devam edeceğinin sözünü verdiler. Ziyarette Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, takımın formasını Başkan Karaosmanoğlu’na hediye ederken, desteklerinden dolayı da kendisine teşekkür etti. KARABACAK: KOCAELİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK Başkan Karabacak ,Portekiz ve İspanya’nın ardından ülkemizde de şampiyon olarak üç yıldır kupayı Türkiye’ye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “2012 yılında kurduğumuz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü üst üste üç yıl Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırmış, Kocaeli ilimizi de bu anlamda en iyi şekilde temsil etmiştir.Bu başarılarda emeği geçen kulüp yönetimi, teknik kadro ve sporcuları tebrik ediyorum.Sizlere de katkı ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi KARAOSMANOĞLU: ELDE EDEMEYECEĞİZ BAŞARI YOK Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise başarıda emeği geçen herkesi tebrik ettiğini ifade ederek.”Kocaeli olarak her alanda olduğu gibi sportif anlamda da önemli başarılara imza attığımız bir dönemi yaşıyoruz.Bu önemli başarının diğer temsilcilerimize de iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum.Gençlerimize fırsat verildiği taktirde elde edemeyeceğimiz başarı yoktur.” diyerek duygularını dile getirdi.

Avrupa Şampiyon Kulüpler Kros yarışmalarında üçüncü kez üst üste şampiyon olan Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü atletleri, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu’nu ziyaret etti.

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Eğitim Spor Kulübü Başkanı Mustafa Öztürk ile birlikte kupayı Başkan Karaosmanoğlu’na götüren atletler, başarılarının devam edeceğinin sözünü verdiler. Ziyarette Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, takımın formasını Başkan Karaosmanoğlu’na hediye ederken, desteklerinden dolayı da kendisine teşekkür etti.

KARABACAK: KOCAELİ’Yİ EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETTİK

Başkan Karabacak ,Portekiz ve İspanya’nın ardından ülkemizde de şampiyon olarak üç yıldır kupayı Türkiye’ye getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını ifade ederken, “2012 yılında kurduğumuz Darıca Belediyesi Eğitim Spor Kulübü üst üste üç yıl Avrupa Şampiyonu olarak ülkemize altın madalya kazandırmış, Kocaeli ilimizi de bu anlamda en iyi şekilde temsil etmiştir.Bu başarılarda emeği geçen kulüp yönetimi, teknik kadro ve sporcuları tebrik ediyorum.Sizlere de katkı ve desteklerinizden dolayı ayrıca teşekkür ediyorum.” diyerek düşüncelerini dile getirdi

KARAOSMANOĞLU: ELDE EDEMEYECEĞİZ BAŞARI YOK

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu ise başarıda emeği geçen herkesi tebrik ettiğini ifade ederek.”Kocaeli olarak her alanda olduğu gibi sportif anlamda da önemli başarılara imza attığımız bir dönemi yaşıyoruz.Bu önemli başarının diğer temsilcilerimize de iyi bir örnek olduğunu düşünüyorum.Gençlerimize fırsat verildiği taktirde elde edemeyeceğimiz başarı yoktur.” diyerek duygularını dile getirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.