25 SAAT AFET EĞİTİMİ ALDILAR

Kocaeli 20.02.2016 - 10:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

25 SAAT AFET EĞİTİMİ ALDILAR

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, afet eğitimlerine hız verdi. Bu kapsamda geçen hafta 3 ayrı yerde 25 saat eğitim verildi. Söz konusu eğitimlerden birisi de Gebze'de faaliyet gösteren Oba Perde'de 28 çalışanına yönelik olarak düzenlendi.

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, afet eğitimlerine hız verdi. Bu kapsamda geçen hafta 3 ayrı yerde 25 saat eğitim verildi. AFAD İl Müdürlüğü, Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında kurumlarda, işletmelerde ve okullarda bilinçlendirme ve farkındalık eğitimlerine ağırlık vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3 ayrı yerde 25 saat eğitim verildiğini ifade eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul, eğitimlerde afet bilinci kazandırmaya dönük içerikle eğitimlerin verilmeye çalışıldığını dile getirdi. GEBZE OBA PERDE'DE  Ayrıca arama kurtarma, yaralı müdahaleleri, yangın bilgileri yanında tahliye ve tatbikatların da yapıldığını da söyleyen Salim Tekoğul, Gebze'de faaliyet gösteren Oba Perde'de 28 çalışana, Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosundaki 157 öğretmene ve Yahya Kaptan Kassel Çocuk Yuvası'nda 25 öğrenciye bu eğitimlerin verildiğini ve tatbikatların yapıldığını ifade etti. DEPREM HAFTASI  1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptıkları hazırlıklardan da bahseden AFAD İl Müdürü, Deprem Haftasında ağırlıklı olarak okul eğitimlerinin planlandığını, hafta boyunca alışveriş merkezlerinde stant açacaklarını, Kocaelilileri afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirmeyi hedeflediklerini, bu merkezlerde AFAD kurumsal tanıtımına da ağırlık verileceğini, broşür dağıtımından arama kurtarma araç gereçlerinin tanıtımına kadar bir dizi etkinliğe işlerlik kazandırılacağını vurguladı
Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, afet eğitimlerine hız verdi. Bu kapsamda geçen hafta 3 ayrı yerde 25 saat eğitim verildi. Söz konusu eğitimlerden birisi de Gebze'de faaliyet gösteren Oba Perde'de 28 çalışanına yönelik olarak düzenlendi.

Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü, afet eğitimlerine hız verdi. Bu kapsamda geçen hafta 3 ayrı yerde 25 saat eğitim verildi.

AFAD İl Müdürlüğü, Afete Hazır Türkiye Projesi kapsamında kurumlarda, işletmelerde ve okullarda bilinçlendirme ve farkındalık eğitimlerine ağırlık vermeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 3 ayrı yerde 25 saat eğitim verildiğini ifade eden İl Afet ve Acil Durum Müdürü Salim Tekoğul, eğitimlerde afet bilinci kazandırmaya dönük içerikle eğitimlerin verilmeye çalışıldığını dile getirdi.

GEBZE OBA PERDE'DE 

Ayrıca arama kurtarma, yaralı müdahaleleri, yangın bilgileri yanında tahliye ve tatbikatların da yapıldığını da söyleyen Salim Tekoğul, Gebze'de faaliyet gösteren Oba Perde'de 28 çalışana, Körfez Milli Eğitim Müdürlüğü kadrosundaki 157 öğretmene ve Yahya Kaptan Kassel Çocuk Yuvası'nda 25 öğrenciye bu eğitimlerin verildiğini ve tatbikatların yapıldığını ifade etti.

DEPREM HAFTASI 

1-7 Mart Deprem Haftası dolayısıyla yaptıkları hazırlıklardan da bahseden AFAD İl Müdürü, Deprem Haftasında ağırlıklı olarak okul eğitimlerinin planlandığını, hafta boyunca alışveriş merkezlerinde stant açacaklarını, Kocaelilileri afet ve acil durumlarla ilgili bilgilendirmeyi hedeflediklerini, bu merkezlerde AFAD kurumsal tanıtımına da ağırlık verileceğini, broşür dağıtımından arama kurtarma araç gereçlerinin tanıtımına kadar bir dizi etkinliğe işlerlik kazandırılacağını vurguladı

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.