Mert yeniden başkan!

Gebze 23.02.2016 - 11:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Mert yeniden başkan!

Demokrat Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 4. olağan genel kongresinde mevcut ilçe başkanı olarak atanan Üzeyir Mert ilçe başkan seçildi.

Açılışta yoklama ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra divan seçimi yapıldı. Divan başkanı olarak Ahmet Levent olurken üyeler Mükerren Ocakoğlu, Ayşe Yüce, Hatice Yener seçildi. Divanın ardından siyasi konuşmalara geçildi. İlk olarak DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, “Ülkenin başkanlık sistemi yerine güvelik sistemi oluşturulmalı. İktidar partisi bir başkanlık modeli olmasını istiyorlar. Demokrat Parti olarak buna karşıyız. Seçim meydanlarında ülkenin geleceği için bağıran iktidar partisi ülkeyi ne hale getirdiğini görüyoruz. Muhalefet partileri de gereken muhalefeti yapamıyorlar. Demokrat Parti’ye ihtiyaç var. Burada bulunan herkesten Demokrat Parti’ye sahip çıkmalarını istiyoruz. Artık ayağa kalkma zamanı geldi” dedi.  YÖNETİM KURULU LİSTESİ Yapılan konuşmaların ardından divana liste sunumu yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Üzeyir Mert’in tek liste sundu. Ardından liste delegeler tarafından oylamaya geçildi. Yönetim kurulu asil liste; Üzeyir Mert, Ali Temel, Mehmet Ataman, Erdoğan Çimen, Rasim Arslan, Ufuk Eke, Mehmet Bostan, Oğuz Şahin, Tayfun Korkmaz, Fatih Fırtına, Hakan Akova, Hayrettin Özdemir, Mümin Erdoğan, Ahmet Bölük, Mustafa Kapan, Ekrem Bakar, Nemci Dinç, İbrahim Fazlıoğlu, İbrahim Kılıçarslan.
Demokrat Partisi Gebze İlçe Teşkilatı 4. olağan genel kongresinde mevcut ilçe başkanı olarak atanan Üzeyir Mert ilçe başkan seçildi.

Açılışta yoklama ve saygı duruşu ile İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra divan seçimi yapıldı. Divan başkanı olarak Ahmet Levent olurken üyeler Mükerren Ocakoğlu, Ayşe Yüce, Hatice Yener seçildi. Divanın ardından siyasi konuşmalara geçildi. İlk olarak DP Genel Başkan Yardımcısı Murat Aydoğdu, “Ülkenin başkanlık sistemi yerine güvelik sistemi oluşturulmalı. İktidar partisi bir başkanlık modeli olmasını istiyorlar. Demokrat Parti olarak buna karşıyız. Seçim meydanlarında ülkenin geleceği için bağıran iktidar partisi ülkeyi ne hale getirdiğini görüyoruz. Muhalefet partileri de gereken muhalefeti yapamıyorlar. Demokrat Parti’ye ihtiyaç var. Burada bulunan herkesten Demokrat Parti’ye sahip çıkmalarını istiyoruz. Artık ayağa kalkma zamanı geldi” dedi.

 YÖNETİM KURULU LİSTESİ

Yapılan konuşmaların ardından divana liste sunumu yapıldı. Mevcut ilçe başkanı Üzeyir Mert’in tek liste sundu. Ardından liste delegeler tarafından oylamaya geçildi. Yönetim kurulu asil liste; Üzeyir Mert, Ali Temel, Mehmet Ataman, Erdoğan Çimen, Rasim Arslan, Ufuk Eke, Mehmet Bostan, Oğuz Şahin, Tayfun Korkmaz, Fatih Fırtına, Hakan Akova, Hayrettin Özdemir, Mümin Erdoğan, Ahmet Bölük, Mustafa Kapan, Ekrem Bakar, Nemci Dinç, İbrahim Fazlıoğlu, İbrahim Kılıçarslan.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.