GİDER, “ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ UYARDI”

Gebze 23.02.2016 - 14:50, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GİDER, “ARAÇ SÜRÜCÜLERİNİ UYARDI”

Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider trafik kurallarını hiçe sayanları uyardı.

Son zamanlarda yaşanan hatalı parklar ve kural ihlallerine vatandaşlardan tepki artınca Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider de araç sürücülerini uyardı: Sürücülerin trafik kurallarına uyması hem emniyetin işini hem de kentte ki yaşamı kolaylaştırır. Gebze ilçe Emniyet Müdürü Adem Gider, son zamanlarda Gebze’de yaşanan park ihlalleriyle ilgili gazetemize değerlendirmeler yaparak vatandaşları uyardı. Gazetemizin uygulamaya başladığı whatsapp ihbar hattına en çok gelen şikayet konusu park ihlalleri oluyor. Hemen her gün gazetemizde kaldırıma, engelli yoluna, yaya geçidine park eden bir ara, ya da şehir merkezine girmesi yasak olmasını kuralları çiğneyen Tır şoförleriyle ilgili haberler çıkıyor. VATANDAŞLARI UYARDI İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider vatandaşları trafik kurallarına uymaları, yayaların haklarına saygı göstermeye davet etti. Gider, Trafik Büro’ya bağlı ekiplerin kaldırım, engelli ve yaya geçitlerine park yapan araçlara cezalar kestiğini ve sıkı denetinler yaptıklarını belirterek bunun dışında 155 Polis İhbar Hattı’na gelen şikayetlerinde anında değerlendirildiğini söyledi. Emniyet personelinin bir çok noktada kuralları ihlal edenleri cezalandırdığını ifade eden Adem Gider, en önemli sorumluluğun vatandaşlara düştüğünü belirtti. BELEDİYELERLE KOORDİNELİ ÇALIŞMA Araç sürücülerinin kurallara uymasının Polisinde işini kolaylaştırdığını ve kentte ki yaşamı kolaylaştırdığının altını çizen Gider, şehir merkezine girmesi yasak olan Tır şoförleri için da ağır cezalar yazıldığını dile getirdi. UKOME ve Belediye Zabıta ekipleriyle koordineli çalıştıklarını, Ulaşım Koordinasyon Toplantılarında emniyet olarak taleplerini her zaman ilettiklerini belirten Gider, çoğu zaman bunları hayata geçtiğini söyledi. Emniyet Bünyesinde oluşturulması istenen vatandaş whatsapp ihbar hattına Emniyet Genel Müdürlüğü mevzuatlarının izin vermediğini sözlerine ekleyen Adem Gider, çalışma yapıldığı taktirde uygulayacaklarını söyledi. 
Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider trafik kurallarını hiçe sayanları uyardı.

Son zamanlarda yaşanan hatalı parklar ve kural ihlallerine vatandaşlardan tepki artınca Gebze İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider de araç sürücülerini uyardı: Sürücülerin trafik kurallarına uyması hem emniyetin işini hem de kentte ki yaşamı kolaylaştırır.

Gebze ilçe Emniyet Müdürü Adem Gider, son zamanlarda Gebze’de yaşanan park ihlalleriyle ilgili gazetemize değerlendirmeler yaparak vatandaşları uyardı. Gazetemizin uygulamaya başladığı whatsapp ihbar hattına en çok gelen şikayet konusu park ihlalleri oluyor. Hemen her gün gazetemizde kaldırıma, engelli yoluna, yaya geçidine park eden bir ara, ya da şehir merkezine girmesi yasak olmasını kuralları çiğneyen Tır şoförleriyle ilgili haberler çıkıyor.

VATANDAŞLARI UYARDI

İlçe Emniyet Müdürü Adem Gider vatandaşları trafik kurallarına uymaları, yayaların haklarına saygı göstermeye davet etti. Gider, Trafik Büro’ya bağlı ekiplerin kaldırım, engelli ve yaya geçitlerine park yapan araçlara cezalar kestiğini ve sıkı denetinler yaptıklarını belirterek bunun dışında 155 Polis İhbar Hattı’na gelen şikayetlerinde anında değerlendirildiğini söyledi. Emniyet personelinin bir çok noktada kuralları ihlal edenleri cezalandırdığını ifade eden Adem Gider, en önemli sorumluluğun vatandaşlara düştüğünü belirtti.

BELEDİYELERLE KOORDİNELİ ÇALIŞMA

Araç sürücülerinin kurallara uymasının Polisinde işini kolaylaştırdığını ve kentte ki yaşamı kolaylaştırdığının altını çizen Gider, şehir merkezine girmesi yasak olan Tır şoförleri için da ağır cezalar yazıldığını dile getirdi. UKOME ve Belediye Zabıta ekipleriyle koordineli çalıştıklarını, Ulaşım Koordinasyon Toplantılarında emniyet olarak taleplerini her zaman ilettiklerini belirten Gider, çoğu zaman bunları hayata geçtiğini söyledi. Emniyet Bünyesinde oluşturulması istenen vatandaş whatsapp ihbar hattına Emniyet Genel Müdürlüğü mevzuatlarının izin vermediğini sözlerine ekleyen Adem Gider, çalışma yapıldığı taktirde uygulayacaklarını söyledi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.