Sancaklı’dan HDP’li vekille Ülkücü selamı

Kocaeli 24.02.2016 - 13:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Sancaklı’dan HDP’li vekille Ülkücü selamı

Sesi soluğu çıkmayan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı mecliste HDP’li bir vekille Ülkücü selamı olarak sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturması şaşkınlık yarattı. Sesi soluğu çıkmayan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı mecliste HDP’li bir vekille Ülkücü selamı olarak sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturması şaşkınlık yarattı. TBMM Genel Kurulu HDP Grubunun İçişleri Bakam Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hakkında verdikleri gensoruyu görüşmek üzere dün toplandı. Meclis Genel Kurulu bu esnada ilginç bir ana tanıklık etti. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan bir ara grup sıralarının arkasına yöneldi. Buraya kadar her şeyin normal olduğu bir anda iki milletvekili önce tokalaştı ve ardından kafa tokuşturdu. Milliyetçi Hareket Partililerin sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturmanın HDPli bir vekille yapılması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Sesi soluğu çıkmayan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı mecliste HDP’li bir vekille Ülkücü selamı olarak sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturması şaşkınlık yarattı.

Sesi soluğu çıkmayan MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı mecliste HDP’li bir vekille Ülkücü selamı olarak sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturması şaşkınlık yarattı.

TBMM Genel Kurulu HDP Grubunun İçişleri Bakam Efkan Ala ve Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu hakkında verdikleri gensoruyu görüşmek üzere dün toplandı. Meclis Genel Kurulu bu esnada ilginç bir ana tanıklık etti. MHP Kocaeli Milletvekili Saffet Sancaklı ile HDP İstanbul Milletvekili Celal Doğan bir ara grup sıralarının arkasına yöneldi. Buraya kadar her şeyin normal olduğu bir anda iki milletvekili önce tokalaştı ve ardından kafa tokuşturdu. Milliyetçi Hareket Partililerin sembol selamlama şekli olan kafa tokuşturmanın HDPli bir vekille yapılması ilginç görüntülerin ortaya çıkmasına neden oldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.