19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

AFAD'TAN 17 AYRI ETKİNLİK

Kocaeli 27.02.2016 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

AFAD'TAN 17 AYRI ETKİNLİK

AFAD 28 Şubat sivil savunma günü ve 1-7 Mart deprem haftası etkinlik programını açıkladı. Programda 17 ayrı etkinlik yer alıyor.

AFAD 28 Şubat sivil savunma günü ve 1-7 Mart deprem haftası etkinlik programı’nı açıkladı İlimizde Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla afet bilincinin geliştirilmesi ve deprem haftası farkındalığının oluşturulması için 10 gün boyunca Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce çeşitli etkinlikler organize edilecektir. 28 Şubat Pazar günü ile 7 Mart Pazartesi günü arasında AFAD ekipman tanıtımı ağırlıklı olmak üzere, Afete Hazır Okul Projesi kapsamında okullarda bilinçlendirme eğitimi verilecek ve tatbikatlar gerçekleştirilecektir. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda stantlar kurularak broşür dağıtılacak ve AFAD arama ve kurtarma araç ve ekipmanlarının tanıtımı yapılacaktır. 3 BİN AFİŞ HAZIRLANDI  Hafta boyunca asılı kalmak üzere 3.000 afiş hazırlatılarak kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılmıştır. Yine AFAD Başkanlığımızın hazırladığı tanıtım afişleri deprem haftasına özel olarak dijital reklam platformlarında, billboardlarda ve duraklardaki CLP panolarında kullanılacaktır. 1 Mart Salı günü saat 13.00 te ise Kocaeli Üniversitesinde geniş katılımlı program gerçekleştirilecektir. Üniversite kampusunda konuşlandırılmak üzere Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünün Afet Müdahale Konteynerinin teslim töreni yapılacak ve Konferans Salonunda Afet Bilinci Eğitimi gerçekleştirilecektir.  
AFAD 28 Şubat sivil savunma günü ve 1-7 Mart deprem haftası etkinlik programını açıkladı. Programda 17 ayrı etkinlik yer alıyor.

AFAD 28 Şubat sivil savunma günü ve 1-7 Mart deprem haftası etkinlik programı’nı açıkladı
İlimizde Sivil Savunma Günü ve Deprem Haftası dolayısıyla afet bilincinin geliştirilmesi ve deprem haftası farkındalığının oluşturulması için 10 gün boyunca Kocaeli İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğünce çeşitli etkinlikler organize edilecektir.

28 Şubat Pazar günü ile 7 Mart Pazartesi günü arasında AFAD ekipman tanıtımı ağırlıklı olmak üzere, Afete Hazır Okul Projesi kapsamında okullarda bilinçlendirme eğitimi verilecek ve tatbikatlar gerçekleştirilecektir. Halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda stantlar kurularak broşür dağıtılacak ve AFAD arama ve kurtarma araç ve ekipmanlarının tanıtımı yapılacaktır.

3 BİN AFİŞ HAZIRLANDI 
Hafta boyunca asılı kalmak üzere 3.000 afiş hazırlatılarak kamu kurum ve kuruluşlarına dağıtılmıştır. Yine AFAD Başkanlığımızın hazırladığı tanıtım afişleri deprem haftasına özel olarak dijital reklam platformlarında, billboardlarda ve duraklardaki CLP panolarında kullanılacaktır. 1 Mart Salı günü saat 13.00 te ise Kocaeli Üniversitesinde geniş katılımlı program gerçekleştirilecektir. Üniversite kampusunda konuşlandırılmak üzere Kocaeli AFAD İl Müdürlüğünün Afet Müdahale Konteynerinin teslim töreni yapılacak ve Konferans Salonunda Afet Bilinci Eğitimi gerçekleştirilecektir.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.