Küskünlükler bitecek!

Çayırova 29.02.2016 - 09:59, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Küskünlükler bitecek!

CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Çayırova İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Sarıbay’ın ziyaretinde il başkan yardımcısı Hikmet Koçoğlu, il yöneticisi Mustafa Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, ilçe başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar, ilçe gençlik kolları başkanı Muhammed Uslu, belediye meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu.

 CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “İl başkanımız bugün ilçe örgütümüzü ziyarette bulundu. İlçe örgütü ziyaretinin ardından bazı dernekleri ziyaret edeceğiz. CHP Çayırova ilçe örgütü olarak yapacak çok işimiz var. Ciddi bir çalışma içerisine girdik. Sandık kurulu üyelerine yönelik çalışma başlattık. Bunu sürdüreceğiz. inönü Mahallesi’nde 35 ev toplantısı yapacağız. Her sandıkta üç sandık üyemiz olacak. Bunu Çayırova’daki tüm mahallelere yapacağız” dedi.  KÜSKÜNLÜKLERE SON VERECEĞİZ Selahattin Kaya’nın ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay bir konuşma yaparak, “Haftanın bir günü Gebze’ye geliyoruz. Bugünde Çayırova’ya gelerek buradaki bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağız. Meclis üyelerimize büyük görev düşüyor. Kadın, gençlik ve meclis üyelerimiz daha faal olmalı. Bu seçimlerde belediye başkan adaylarımızı daha erken belirleyeceğiz. Seçimlerden en az 1 sene önce belediye başkan adaylarını belirleyeceğiz. Başkan adayı ile birlikte teknik ekibini de belirlemeliyiz. Bütün mahalli dernek, STK başkanları, muhtarları partimiz genel başkanı ile Ankara’da 5 Mart’ta bir organizasyonumuz olacak. il örgütü olarak da Mart ayında bir programımız olacak. Partimize emek veren ve bugüne kadar hizmet edenleri, kırılmış olanları davet edeceğiz. Önce ailemiz içindeki küskünlük ve kırılganlığa son vermeliyiz” şeklinde konuştu.
CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Çayırova İlçe Örgütü’nü ziyaret etti. Sarıbay’ın ziyaretinde il başkan yardımcısı Hikmet Koçoğlu, il yöneticisi Mustafa Kaya, CHP Gebze İlçe Başkanı Recep Dursun, ilçe başkanı Selahattin Kaya, ilçe kadın kolları başkanı Suna Çınar, ilçe gençlik kolları başkanı Muhammed Uslu, belediye meclis üyeleri ve partililer hazır bulundu.

 CHP Çayırova İlçe Başkanı Selahattin Kaya, “İl başkanımız bugün ilçe örgütümüzü ziyarette bulundu. İlçe örgütü ziyaretinin ardından bazı dernekleri ziyaret edeceğiz. CHP Çayırova ilçe örgütü olarak yapacak çok işimiz var. Ciddi bir çalışma içerisine girdik. Sandık kurulu üyelerine yönelik çalışma başlattık. Bunu sürdüreceğiz. inönü Mahallesi’nde 35 ev toplantısı yapacağız. Her sandıkta üç sandık üyemiz olacak. Bunu Çayırova’daki tüm mahallelere yapacağız” dedi.

 KÜSKÜNLÜKLERE SON VERECEĞİZ

Selahattin Kaya’nın ardından CHP İl Başkanı Cengiz Sarıbay bir konuşma yaparak, “Haftanın bir günü Gebze’ye geliyoruz. Bugünde Çayırova’ya gelerek buradaki bir dizi ziyaret ve temaslarda bulunacağız. Meclis üyelerimize büyük görev düşüyor. Kadın, gençlik ve meclis üyelerimiz daha faal olmalı. Bu seçimlerde belediye başkan adaylarımızı daha erken belirleyeceğiz. Seçimlerden en az 1 sene önce belediye başkan adaylarını belirleyeceğiz. Başkan adayı ile birlikte teknik ekibini de belirlemeliyiz. Bütün mahalli dernek, STK başkanları, muhtarları partimiz genel başkanı ile Ankara’da 5 Mart’ta bir organizasyonumuz olacak. il örgütü olarak da Mart ayında bir programımız olacak. Partimize emek veren ve bugüne kadar hizmet edenleri, kırılmış olanları davet edeceğiz. Önce ailemiz içindeki küskünlük ve kırılganlığa son vermeliyiz” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.