HALİL KESKİNOĞLU ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

Çayırova 29.02.2016 - 16:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

HALİL KESKİNOĞLU ÇALIŞMALARA HIZLI BAŞLADI

Çayırova Kızılay Şube Başkanı yeni yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda görev dağılımları ve birim başkanlıkları belirlendi. Her ayın ilk Cuma akşamı toplantı yapılmasına karar verildi. Ayrıca camilerde sanah namazı sonrası kahvaltı organizasyonları ile vatandaşlarla bir araya gelinmesine ve Kızılay rozeti verilmesine karar verildi. Çayırova da bulunan 9 mahallede devam edecek kahvaltı organizasyonlarına Cumhuriyet Mahallesi’nde başlanmasına karar verldi.   ÜST YÖNETİM Halil Keskinoğlu  Şube Başkanı Filriye Çelik Başkan Vekili Mehmet Bayındır Başkan Yardımcısı Nizamettin Günay Başkan Yardımcısı Emine Kavakçı Genel Sekreter Asım Yazar Muhasıb Cihan Kılıç Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı Adem Kalaycı Yönetim Kurulu Üyesi Yunus Laçin Yönetim Kurulu Üyesi Seyfullah Keskinoğlu Yönetim Kurulu Üyesi Ömer Macid Yönetim Kurulu Üyesi
Çayırova Kızılay Şube Başkanı yeni yönetimi ile ilk toplantısını gerçekleştirdi.

Toplantıda görev dağılımları ve birim başkanlıkları belirlendi. Her ayın ilk Cuma akşamı toplantı yapılmasına karar verildi. Ayrıca camilerde sanah namazı sonrası kahvaltı organizasyonları ile vatandaşlarla bir araya gelinmesine ve Kızılay rozeti verilmesine karar verildi. Çayırova da bulunan 9 mahallede devam edecek kahvaltı organizasyonlarına Cumhuriyet Mahallesi’nde başlanmasına karar verldi.

 

ÜST YÖNETİM

Halil Keskinoğlu  Şube Başkanı

Filriye Çelik Başkan Vekili

Mehmet Bayındır Başkan Yardımcısı

Nizamettin Günay Başkan Yardımcısı

Emine Kavakçı Genel Sekreter

Asım Yazar Muhasıb

Cihan Kılıç Gençlik Kollarından Sorumlu Başkan Yardımcısı

Adem Kalaycı Yönetim Kurulu Üyesi

Yunus Laçin Yönetim Kurulu Üyesi

Seyfullah Keskinoğlu Yönetim Kurulu Üyesi

Ömer Macid Yönetim Kurulu Üyesi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.