Toltar,"Bu kargaşa dursun"

Dilovası 02.03.2016 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Toltar,"Bu kargaşa dursun"

Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve Şubat ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti. Belediye Başkanı Ali Toltar, meclis toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada  dünya coğrafyası üzerinde devam eden kargaşa ve akan kanların durması konusunda temennilerini dile getirerek sözlerine devam etti. Geçtiğimiz hafta büyükşehir belediye başkanı sn. İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer ilçelerdeki  belediye başkanlarıyla  yapmış olduğu yurtdışındaki çalışma ziyareti ile sözlerine devam eden Başkan Ali Toltar  gözlemlemiş oldukları proje ve yatırımlar hakkında bilgi vererek özellikle evsel atıkların dönüşümü konusunda benzer bir tesisin ilimize kazandırılacağını dile getirdi. Başkan bu tesisin kesinlikle Dilovası’nda faaliyet göstermeyeceğini sözlerine ekleyerek vatandaşlarımızı sevindirdi. Belediye Başkanı Ali Toltar Halkın artık bıkmış olduğu depolama tesisinin de 2016 yılı sonu 2017 yılı başında sözleşmesinin biterek kaldırılacağını ifade etti. Görev başına geldiği günden bu yana yapılmış olan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendiren  Belediye Başkanı Ali Toltar “Dilovası batı kavşağının ilçe merkezine giriş sağlanan yolunda en yakın zamanda farklı projeler altında iyileştirilmesinin de müjdesini verdi. Yine diğer bir proje doğu kavşağının da en yakın zamanda hizmete gireceğini sözlerine ekledi. Daha sonra meclis gündemine alınan konuların görüşüldüğü toplantıda Dilovası’nın daha çok hizmet alması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi. Nisan Ayı meclis toplantısı 6 Nisan Çarşamba günü saat 11 olarak kabul edildi. 
Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi.

Dilovası Belediyesi Mart ayı meclis toplantısı Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar’ın meclis başkanlığında gerçekleştirildi. Yoklama ve Şubat ayı meclis birleşimine ait karar özetlerinin oylanmasıyla başladı. Gündeme alınan diğer gündem maddeleriyle meclis toplantısı devam etti.

Belediye Başkanı Ali Toltar, meclis toplantısı öncesinde yaptığı açıklamada  dünya coğrafyası üzerinde devam eden kargaşa ve akan kanların durması konusunda temennilerini dile getirerek sözlerine devam etti.

Geçtiğimiz hafta büyükşehir belediye başkanı sn. İbrahim Karaosmanoğlu ve diğer ilçelerdeki  belediye başkanlarıyla  yapmış olduğu yurtdışındaki çalışma ziyareti ile sözlerine devam eden Başkan Ali Toltar  gözlemlemiş oldukları proje ve yatırımlar hakkında bilgi vererek özellikle evsel atıkların dönüşümü konusunda benzer bir tesisin ilimize kazandırılacağını dile getirdi. Başkan bu tesisin kesinlikle Dilovası’nda faaliyet göstermeyeceğini sözlerine ekleyerek vatandaşlarımızı sevindirdi.

Belediye Başkanı Ali Toltar Halkın artık bıkmış olduğu depolama tesisinin de 2016 yılı sonu 2017 yılı başında sözleşmesinin biterek kaldırılacağını ifade etti. Görev başına geldiği günden bu yana yapılmış olan çalışmalar hakkında meclisi bilgilendiren  Belediye Başkanı Ali Toltar “Dilovası batı kavşağının ilçe merkezine giriş sağlanan yolunda en yakın zamanda farklı projeler altında iyileştirilmesinin de müjdesini verdi. Yine diğer bir proje doğu kavşağının da en yakın zamanda hizmete gireceğini sözlerine ekledi.
Daha sonra meclis gündemine alınan konuların görüşüldüğü toplantıda Dilovası’nın daha çok hizmet alması için çalışmaların aralıksız sürdürüleceği ifade edildi. Nisan Ayı meclis toplantısı 6 Nisan Çarşamba günü saat 11 olarak kabul edildi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.