Besim Helvacı Vefat Etti

Spor 02.03.2016 - 19:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Besim Helvacı Vefat Etti

Gebzespor’da uzun yıllar yöneticilik yapan Besim Helvacı vefat etti.

Eskihisar Salih Sofrası İşletmecisi Sedat Helvacı’nın ağabeyi olan Besim Helvacı uzun yıllar Gebzespor Yönetimi'nde yer almış mor menekşeli camianın tanınan ve sevilen isimleri arasındaydı. Ayrıntılar Geliyor.... Besim Helvacı'nın cenaze namazı yarın (3 Mart 2016 Perşembe) Mustafapaşa Camii'nden öğle namazına müteakip kılınacak....
Gebzespor’da uzun yıllar yöneticilik yapan Besim Helvacı vefat etti.

Eskihisar Salih Sofrası İşletmecisi Sedat Helvacı’nın ağabeyi olan Besim Helvacı uzun yıllar Gebzespor Yönetimi'nde yer almış mor menekşeli camianın tanınan ve sevilen isimleri arasındaydı.

Ayrıntılar Geliyor....

Besim Helvacı'nın cenaze namazı yarın (3 Mart 2016 Perşembe) Mustafapaşa Camii'nden öğle namazına müteakip kılınacak....

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.