28 Şubat bitmedi!

Kocaeli 03.03.2016 - 10:27, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

28 Şubat bitmedi!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 28 Şubat süreciyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

28 Şubat döneminin en çok tartışılan ve konuşulan isimlerinden olan, kapatılan Refah Partisi’nin eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz’ın oğlu Mehmet Akif Yılmaz, o dönem yaşanan acılar ve baskılara dikkat çekerek, 28 Şubat’ın metot değiştirerek devam ettiğini söyledi. 28 Şubat’ın vesayetçilerinin Millet iradesini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Askeri darbeler dönemi, 28 Şubat süreciyle "postmodern darbe" tanımlamasıyla yeni bir aşamaya girdi. Yöntem değiştiren vesayet çevreleri Millet iktidarının muktedir olmasını engelleme adına, yeni metotlarıyla sahneden hiç çekilmediler. Ben bugün iddialı bir cümleyle "28 Şubat bitti" demeyeceğim.”dedi. MİLLET İRADESİNİ YOK SAYMAYA DEVAM EDİYORLAR 28 Şubat’ın bugünkü geldiği noktayı anlatan Yılmaz, “28 Şubat'ın vesayetçi, Millet iradesini hazmedemeyen, sandığa saygı duymayan, düşmanlıklar üreterek baskı ve şiddet üzerinden siyaseti şekillendirmek isteyen baskıcı ruhu, bugün, çukurlar kazarak, terörü kutsallaştırıp halkı sokağa dökerek, Milletimizin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışarak, "kan ve terör siyasetiyle" Millet iradesini ortadan kaldırmaya yönelik çabasını devam ettiriyor. Bu kanlı ve acımasız planlar karşısında her daim uyanık olmak ve rehavete kapılmadan, 28 Şubat sürecinin bitmediğini ve bitmeyeceğini, Türkiyemiz büyümeye ve kalkınmaya devam ettikçe, yeni yüzler ve yöntemlerle Millete darbe vurmak için fırsat kollayacağını unutmadan, Milli iradeyi koruma mücadelesine kararlılıkla ve cesaretle devam etmek durumundayız.”diye konuştu.
AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, 28 Şubat süreciyle ilgili değerlendirmeler yaptı.

28 Şubat döneminin en çok tartışılan ve konuşulan isimlerinden olan, kapatılan Refah Partisi’nin eski Rize Milletvekili Şevki Yılmaz’ın oğlu Mehmet Akif Yılmaz, o dönem yaşanan acılar ve baskılara dikkat çekerek, 28 Şubat’ın metot değiştirerek devam ettiğini söyledi. 28 Şubat’ın vesayetçilerinin Millet iradesini ortadan kaldırmaya yönelik çalışmalarının devam ettiğini ifade ederek, “Askeri darbeler dönemi, 28 Şubat süreciyle "postmodern darbe" tanımlamasıyla yeni bir aşamaya girdi. Yöntem değiştiren vesayet çevreleri Millet iktidarının muktedir olmasını engelleme adına, yeni metotlarıyla sahneden hiç çekilmediler. Ben bugün iddialı bir cümleyle "28 Şubat bitti" demeyeceğim.”dedi.

MİLLET İRADESİNİ YOK SAYMAYA DEVAM EDİYORLAR

28 Şubat’ın bugünkü geldiği noktayı anlatan Yılmaz, “28 Şubat'ın vesayetçi, Millet iradesini hazmedemeyen, sandığa saygı duymayan, düşmanlıklar üreterek baskı ve şiddet üzerinden siyaseti şekillendirmek isteyen baskıcı ruhu, bugün, çukurlar kazarak, terörü kutsallaştırıp halkı sokağa dökerek, Milletimizin birliğini ve dirliğini bozmaya çalışarak, "kan ve terör siyasetiyle" Millet iradesini ortadan kaldırmaya yönelik çabasını devam ettiriyor. Bu kanlı ve acımasız planlar karşısında her daim uyanık olmak ve rehavete kapılmadan, 28 Şubat sürecinin bitmediğini ve bitmeyeceğini, Türkiyemiz büyümeye ve kalkınmaya devam ettikçe, yeni yüzler ve yöntemlerle Millete darbe vurmak için fırsat kollayacağını unutmadan, Milli iradeyi koruma mücadelesine kararlılıkla ve cesaretle devam etmek durumundayız.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.