GS'den ayrıldı Dünya Takımına Gitti

Spor 03.03.2016 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GS'den ayrıldı Dünya Takımına Gitti

Galatasaray'dan ayrılır ayrılmaz dünya kulübü ile anlaştı

Sarı-kırmızılı kulüp, bu transferden 250 bin Euro bonservis bedeli kazanacak. Barcelona’da 2013-2014 sezonunda da forma giyen Dorsey, 2012-2003 sezonunda ise Türkiye’de Royal Halı Gaziantep’in başarısı için ter dökmüştü. “FAYDASINDAN ÇOK ZARARI VAR” Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Dorsey’in performansından memnun olmadığını birkaç kez dile getirmiş, hatta, “Faydasından çok zararı var”ifadesini bile kullanmıştı.
Galatasaray'dan ayrılır ayrılmaz dünya kulübü ile anlaştı

Sarı-kırmızılı kulüp, bu transferden 250 bin Euro bonservis bedeli kazanacak.

Barcelona’da 2013-2014 sezonunda da forma giyen Dorsey, 2012-2003 sezonunda ise Türkiye’de Royal Halı Gaziantep’in başarısı için ter dökmüştü.

“FAYDASINDAN ÇOK ZARARI VAR”

Galatasaray Odeabank Başantrenörü Ergin Ataman, Dorsey’in performansından memnun olmadığını birkaç kez dile getirmiş, hatta, “Faydasından çok zararı var”ifadesini bile kullanmıştı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.