Yaşanılacak bir Dilovası için çalışıyoruz

06.03.2016 - 14:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yaşanılacak bir Dilovası için çalışıyoruz

Dilovası Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve bu ayki toplantı Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğinde yapılan geleneksel kahvaltı sohbet toplantısına, ilçedeki STK, düşünce ve hemşeri dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yaşanılacak bir ilçenin sorumluluğuyla hareket ediyoruz” dedi. Dilovası  Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş  tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ayki kahvaltılı sohbet toplantısının da Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından  Elegan Restoranda yapıldı. Toplantıya belediye başkan yardımcıları Edip Bingöl, Muhiyettin Gültekin ve Fazıl Polat ile ilçedeki STK Başkan ve Dernek Başkanları katıldı.   Belediye Başkanı Ali Toltar, daha modern ve yaşanabilir bir kent Dilovası için birlikte çalışılması gerektiği dernek ve STK’lardan  güç alarak daha güzeli ve mükemmel  Dilovası’nı hep birlikte yarınlara taşınacak mesajını verdi. Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş birlik ve beraberlik mesajını verip şunları söyledi; “Dilovası´nı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Sizler bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız. Geçtiğimiz toplantıda çözümü için kararlaştırılan konuları sizlere rapor olarak sunulmuş, yeni gündem maddeleri de burada yine size bildirilmiştir´´ dedi. Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, burada bulanan ve sayıları 34 olan STK, düşünce, meslek  ve hemşehri dernekleri olarak hepimizin ortak gayesinin daha iyi ve yaşanabilir bir Dilovası arzusu etrafında kenetlenmek olmaktır. Burada bunun olmasını istemiş olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Yine bu platformun fikirleri bizler için çok önemlidir, çünkü bu fikirler ışığında hep birlikte daha modern ve yaşanabilir bir Dilovası´nı birlikte oluşturacağız. Halkımıza sizlerle birlikte daha iyi hizmet üretmenin gayreti ve samimiyeti içerisinde olacağız” dedi. Yaklaşık iki saat süren  Dernek ve STK başkanlarıyla sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda bir çok görüş ve öneriyi dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, ayrıca ilçede yapılan ve yapılması planlalan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Başkan Toltar daha sonra “Bu gün burada çok önemli mesafe kat edildi, bir çok düşünce dile getirilerek hepsi de Dilovası´nın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması yönünde çok değerli olan düşünce ve görüşlerdir. Bizler de sizlerden güç alarak daha güzeli ve mükemmeli yapmaktır. Sizlerin fikirsel ve düşünsel katkılarıyla daha güzel bir Dilovası’nı hep birlikte yarınlara taşıyacağız” dedi.
Dilovası Dernekler Federasyonu tarafından düzenlenen ve bu ayki toplantı Belediye Başkanı Ali Toltar’ın ev sahipliğinde yapılan geleneksel kahvaltı sohbet toplantısına, ilçedeki STK, düşünce ve hemşeri dernek başkanlarıyla bir araya geldi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, “Yaşanılacak bir ilçenin sorumluluğuyla hareket ediyoruz” dedi. Dilovası  Belediye Başkanı Ali Toltar, Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş  tarafından her ay geleneksel olarak düzenlenen ve bu ayki kahvaltılı sohbet toplantısının da Belediye Başkanı Ali Toltar tarafından  Elegan Restoranda yapıldı. Toplantıya belediye başkan yardımcıları Edip Bingöl, Muhiyettin Gültekin ve Fazıl Polat ile ilçedeki STK Başkan ve Dernek Başkanları katıldı.  

Belediye Başkanı Ali Toltar, daha modern ve yaşanabilir bir kent Dilovası için birlikte çalışılması gerektiği dernek ve STK’lardan  güç alarak daha güzeli ve mükemmel  Dilovası’nı hep birlikte yarınlara taşınacak mesajını verdi.

Dilovası Dernekler Federasyonu Başkanı Ercan Güneş birlik ve beraberlik mesajını verip şunları söyledi; “Dilovası´nı hak ettiği yere getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Sizler bugüne kadar ilçemiz için pek çok hizmette bulundunuz. Bundan sonra da yapacağımız her işte birlikte olacağız. Geçtiğimiz toplantıda çözümü için kararlaştırılan konuları sizlere rapor olarak sunulmuş, yeni gündem maddeleri de burada yine size bildirilmiştir´´ dedi.

Dilovası Belediye Başkanı Ali Toltar, burada bulanan ve sayıları 34 olan STK, düşünce, meslek  ve hemşehri dernekleri olarak hepimizin ortak gayesinin daha iyi ve yaşanabilir bir Dilovası arzusu etrafında kenetlenmek olmaktır. Burada bunun olmasını istemiş olmak bizim için mutluluk kaynağıdır. Yine bu platformun fikirleri bizler için çok önemlidir, çünkü bu fikirler ışığında hep birlikte daha modern ve yaşanabilir bir Dilovası´nı birlikte oluşturacağız. Halkımıza sizlerle birlikte daha iyi hizmet üretmenin gayreti ve samimiyeti içerisinde olacağız” dedi.

Yaklaşık iki saat süren  Dernek ve STK başkanlarıyla sohbet havasında geçen kahvaltılı toplantıda bir çok görüş ve öneriyi dinleyen Belediye Başkanı Ali Toltar, ayrıca ilçede yapılan ve yapılması planlalan çalışmalar hakkında da bilgiler verdi. Başkan Toltar daha sonra “Bu gün burada çok önemli mesafe kat edildi, bir çok düşünce dile getirilerek hepsi de Dilovası´nın daha modern ve yaşanabilir bir kent olması yönünde çok değerli olan düşünce ve görüşlerdir. Bizler de sizlerden güç alarak daha güzeli ve mükemmeli yapmaktır. Sizlerin fikirsel ve düşünsel katkılarıyla daha güzel bir Dilovası’nı hep birlikte yarınlara taşıyacağız” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.