’’İMPARATOR RAMAZAN SİLİN’’

Spor 06.03.2016 - 16:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

’’İMPARATOR RAMAZAN SİLİN’’

’’İMPARATOR RAMAZAN SİLİN’’

Darıca G.B’nin 12 numarası Çınaraltı, son haftalarda elde edilen galibiyetlerin tadını çıkarırken, maç esnasında tüm futbolcuların isimlerini tek tek haykırarak sarı yeşilli futbolculara destek verirken, bu desteğin en özelini Teknik Direktör Ramazan Silin’e yaptılar. Maçın ikinci yarısında ‘’İmparator Ramazan Silin’’ tezahüratlarıyla Darıca İlçe Stadı’nı inleten Çınaraltı, deneyimli hocayı onore ettiler. Silin de kendisine verilen desteğe alkışlayarak teşekkür etti. SİLİN İLKBAHARI BEKLİYOR Darıca G.B’nin başarılı çalıştırıcısı Ramazan Silin, Sandıklıspor maçının ardından yaptığı açıklamada futbolcularını kutlayarak daha hiçbir şey kazanmadıklarını altını çizdi. ‘’Önemli olan sonbahar değil, ilkbaharda nerede olacağımız. Biz bir hedef belirledik ve bu hedef adım adım ilerliyoruz. Ekibim ve futbolcularım maç maç düşünerek hareket ediyoruz. Bugün hep birlikte bu galibiyet tadını çıkaralım. Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Biz kazandıkça rakiplerimiz elbet takılmaya devam edeceklerdir’’dedi.
’’İMPARATOR RAMAZAN SİLİN’’

Darıca G.B’nin 12 numarası Çınaraltı, son haftalarda elde edilen galibiyetlerin tadını çıkarırken, maç esnasında tüm futbolcuların isimlerini tek tek haykırarak sarı yeşilli futbolculara destek verirken, bu desteğin en özelini Teknik Direktör Ramazan Silin’e yaptılar. Maçın ikinci yarısında ‘’İmparator Ramazan Silin’’ tezahüratlarıyla Darıca İlçe Stadı’nı inleten Çınaraltı, deneyimli hocayı onore ettiler. Silin de kendisine verilen desteğe alkışlayarak teşekkür etti.

SİLİN İLKBAHARI BEKLİYOR

Darıca G.B’nin başarılı çalıştırıcısı Ramazan Silin, Sandıklıspor maçının ardından yaptığı açıklamada futbolcularını kutlayarak daha hiçbir şey kazanmadıklarını altını çizdi. ‘’Önemli olan sonbahar değil, ilkbaharda nerede olacağımız. Biz bir hedef belirledik ve bu hedef adım adım ilerliyoruz. Ekibim ve futbolcularım maç maç düşünerek hareket ediyoruz. Bugün hep birlikte bu galibiyet tadını çıkaralım. Biz kendi maçlarımıza bakıyoruz. Biz kazandıkça rakiplerimiz elbet takılmaya devam edeceklerdir’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.