Yeni hedef Çatalca!

Darıca 08.03.2016 - 15:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Yeni hedef Çatalca!

4-3’LÜK ÇATALCA YENİLGİSİ YAVUZ İNCEDAL’IN ‘SON’U OLMUŞTU

Darıca G.B, 2013-2014 sezonunda Gebzespor’un grubundan 3. Lig’e çıkan Çatalcaspor ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Play-Off yolunda mutlak galip gelmesi gereken Darıca, geçen sezonki ilk buluşmada rakibiyle yenişememiş ve mücadele 1-1 bitmişti. Bu maçın rövanşını 2-1 kazanan sarı-yeşilli ekip, bu sezonda aynı grupta yer aldığı Çatalca’ya kendi evinde 4-3 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu yenilgi aynı zamanda Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın son maçı olmuştu. İki takımın birer kez galip geldiği, bir maçın da berabere sonuçlandığı rekabetin 4’üncü randevusu Cuma günü Ziya Altınoğlu Stadı’nda saat 13.30’da gerçekleşecek. ÇATALCA 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR Bu arada Çatalca evinde 3 maçtır kazanamıyor. Son olarak Gölcükspor'a yenilen, bu maçın öncesinde ise 24 Erzincan ve Kastamonu 1966 ile 1-1 berabere kalan İstanbul ekibi 7 maçtır galibiyete hasret. Deplasmanda 5 maçtır kaybetmeyen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ise 3 maçtır kazanıyor, toplamda 12 maçtır kaybetmiyor.
4-3’LÜK ÇATALCA YENİLGİSİ YAVUZ İNCEDAL’IN ‘SON’U OLMUŞTU

Darıca G.B, 2013-2014 sezonunda Gebzespor’un grubundan 3. Lig’e çıkan Çatalcaspor ile 4. kez karşı karşıya gelecek. Play-Off yolunda mutlak galip gelmesi gereken Darıca, geçen sezonki ilk buluşmada rakibiyle yenişememiş ve mücadele 1-1 bitmişti. Bu maçın rövanşını 2-1 kazanan sarı-yeşilli ekip, bu sezonda aynı grupta yer aldığı Çatalca’ya kendi evinde 4-3 yenilmekten kurtulamamıştı. Bu yenilgi aynı zamanda Teknik Direktör Yavuz İncedal’ın son maçı olmuştu. İki takımın birer kez galip geldiği, bir maçın da berabere sonuçlandığı rekabetin 4’üncü randevusu Cuma günü Ziya Altınoğlu Stadı’nda saat 13.30’da gerçekleşecek.

ÇATALCA 7 MAÇTIR KAZANAMIYOR

Bu arada Çatalca evinde 3 maçtır kazanamıyor. Son olarak Gölcükspor'a yenilen, bu maçın öncesinde ise 24 Erzincan ve Kastamonu 1966 ile 1-1 berabere kalan İstanbul ekibi 7 maçtır galibiyete hasret. Deplasmanda 5 maçtır kaybetmeyen temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği ise 3 maçtır kazanıyor, toplamda 12 maçtır kaybetmiyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.