ÜNLÜ SESSİZ KALMADI

Kocaeli 09.03.2016 - 11:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÜNLÜ SESSİZ KALMADI

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın açıklamasına cevap veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Onlar MHP İzmit İlçe Binası’nın tabelasıyla uğraşacaklarına kendi binalarının tabelasında asılan kiralık afişiyle ilgilensinler” diye konuştu MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bir basın açıklaması yaparak hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, hem de gündemdeki olaylarla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Başkan Ünlü, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü MHP camiası olarak kutluyoruz. Şehit analarımızın elini şehitlerimiz öpemediği için MHP camiası olarak öpüyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilemeye devam ediyoruz. Bu süreç zor bir süreç” dedi. DAVANIZA SAHİP ÇIKIN Ünlü konuşmasına şöyle devam etti: “Genel Başkanı’mız Devlet Bahçeli, hastanede yattığı dönemde, benimle bir telefon konuşması gerçekleştirdi. Hasta haliyle beni arayarak teşekkür etti. Genel Başkanı’mız şu mesajı verdi. ‘Davanıza sahip çıkın, teşkilatçılarınıza sahip çıkın.’ O haldeyken bana sahip çıkın değil davanıza sahip çıkın diyen güçlü bir lider olmasını tüm kamuoyuna açıklıyorum. Bir lider olması anlamında Allah başımızdan eksik etmesin.” AK PARTİ İL BAŞKANI ACEMİ Ünlü son olarak şunları söyledi: “Önceki gün Kandıra meclis toplantısına katılım sağladık. Kandıra Belediyesi tarafından normal karşılansa da bizim için anlam ifade eden bir olay meydana geldi. Birilerinin elini kolunu sallayarak belediye komisyonunu basması bizim için normal bir durum değildi. AK Parti İl Başkanı ve yönetimi MHP İzmit İlçe Başkanlığı’nın tabelasını takip edeceğine, komisyon başkanına ve AK Parti Meclis üyelerine hakaret edenlerin problemlerini çözsün. Tabela takip etmesin. Bu yaşanan olayın takipçisi olmaya devam edeceğiz. AK Parti İl Başkanı acemi bir il başkanı. Aydın Ünlü işçi olduğu için kiralık işçi yasasını anlamayacak biri değil. Kendi binalarının tabelasına asılan ‘Bu bina reklam için kiralıktır’ yazısı her şeyi anlatıyor. Kendi binasına kiralık afişinin asıldığını göremeyen AK Partililer için yorumu kamuoyuna bırakıyoruz” diye konuştu.

AK Parti İl Başkanı Şemsettin Ceyhan’ın açıklamasına cevap veren MHP İl Başkanı Aydın Ünlü, “Onlar MHP İzmit İlçe Binası’nın tabelasıyla uğraşacaklarına kendi binalarının tabelasında asılan kiralık afişiyle ilgilensinler” diye konuştu

MHP İl Başkanı Aydın Ünlü bir basın açıklaması yaparak hem 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutladı, hem de gündemdeki olaylarla ilgili bazı açıklamalar yaptı. Başkan Ünlü, “Bugün 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü MHP camiası olarak kutluyoruz. Şehit analarımızın elini şehitlerimiz öpemediği için MHP camiası olarak öpüyoruz. Şehitlerimize Allah’tan rahmet dilemeye devam ediyoruz. Bu süreç zor bir süreç” dedi.

DAVANIZA SAHİP ÇIKIN
Ünlü konuşmasına şöyle devam etti: “Genel Başkanı’mız Devlet Bahçeli, hastanede yattığı dönemde, benimle bir telefon konuşması gerçekleştirdi. Hasta haliyle beni arayarak teşekkür etti. Genel Başkanı’mız şu mesajı verdi. ‘Davanıza sahip çıkın, teşkilatçılarınıza sahip çıkın.’ O haldeyken bana sahip çıkın değil davanıza sahip çıkın diyen güçlü bir lider olmasını tüm kamuoyuna açıklıyorum. Bir lider olması anlamında Allah başımızdan eksik etmesin.”

AK PARTİ İL BAŞKANI ACEMİ
Ünlü son olarak şunları söyledi: “Önceki gün Kandıra meclis toplantısına katılım sağladık. Kandıra Belediyesi tarafından normal karşılansa da bizim için anlam ifade eden bir olay meydana geldi. Birilerinin elini kolunu sallayarak belediye komisyonunu basması bizim için normal bir durum değildi. AK Parti İl Başkanı ve yönetimi MHP İzmit İlçe Başkanlığı’nın tabelasını takip edeceğine, komisyon başkanına ve AK Parti Meclis üyelerine hakaret edenlerin problemlerini çözsün. Tabela takip etmesin. Bu yaşanan olayın takipçisi olmaya devam edeceğiz. AK Parti İl Başkanı acemi bir il başkanı. Aydın Ünlü işçi olduğu için kiralık işçi yasasını anlamayacak biri değil. Kendi binalarının tabelasına asılan ‘Bu bina reklam için kiralıktır’ yazısı her şeyi anlatıyor. Kendi binasına kiralık afişinin asıldığını göremeyen AK Partililer için yorumu kamuoyuna bırakıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.