19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

83 kişi kutsal topraklara gitti

Kocaeli 09.03.2016 - 15:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

83 kişi kutsal topraklara gitti

İlimizden yola çıkan 83 kişilik umre kafilesi dualar eşliğinde uğurlandı. Kafile içerisinde Kocaeli GazetecilerCemiyeti Başkanı Çetin Gürol da yer aldı

Kocaeli’den yola çıkan 83 kişilik umre kafilesi, yakınlarının duaları eşliğinde uğurlandı. Diyanet İşleri onayı doğrultusunda Tour İslambol firmasının aracılığıyla yola çıkan 83 kişi ve aileleri Perşembe Pazarı’nda duygu dolu anlar yaşadı. Alanda yer alan tur otobüsleri etrafında heyecanla yola çıkmayı bekleyen 83 kişi, aileleri ile vedalaşarak umre ziyaretini yapmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na gitti.   İBADET GÖREVİ Yolculuk öncesi yoklamaların yapılmasının ardından konuşan Tour İslambol şirketi sahibi Şener İnce, “Bu güzel ibadet görevini yerine getirmek için paralarını harcayan 83 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum ve hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah bu güzel davranışınızdan dolayı sizden razı olsun” şeklinde konuştu.   GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADILAR Umre kafilesinin içerisinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Çetin Gürol da yer aldı. Umre yolculuğuna çıkacak olan Gürol’u yalnız bırakmayan KOGACE Yönetimi ve Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir de alanda yer alarak uğurlamaya katıldı. Kuran okunmasının ardından sevdikleriyle vedalaşan vatandaşlar, umre ziyaretini gerçekleştirmek üzere havaalanına doğru yola çıkarken sevenleri gözyaşlarına boğuldu.
İlimizden yola çıkan 83 kişilik umre kafilesi dualar eşliğinde uğurlandı. Kafile içerisinde Kocaeli GazetecilerCemiyeti Başkanı Çetin Gürol da yer aldı

Kocaeli’den yola çıkan 83 kişilik umre kafilesi, yakınlarının duaları eşliğinde uğurlandı. Diyanet İşleri onayı doğrultusunda Tour İslambol firmasının aracılığıyla yola çıkan 83 kişi ve aileleri Perşembe Pazarı’nda duygu dolu anlar yaşadı. Alanda yer alan tur otobüsleri etrafında heyecanla yola çıkmayı bekleyen 83 kişi, aileleri ile vedalaşarak umre ziyaretini yapmak üzere İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı’na gitti.

 

İBADET GÖREVİ

Yolculuk öncesi yoklamaların yapılmasının ardından konuşan Tour İslambol şirketi sahibi Şener İnce, “Bu güzel ibadet görevini yerine getirmek için paralarını harcayan 83 arkadaşımıza çok teşekkür ediyorum ve hayırlı yolculuklar diliyorum. Allah bu güzel davranışınızdan dolayı sizden razı olsun” şeklinde konuştu.

 

GÖZYAŞLARIYLA UĞURLADILAR

Umre kafilesinin içerisinde Kocaeli Gazeteciler Cemiyeti (KOGACE) Başkanı Çetin Gürol da yer aldı. Umre yolculuğuna çıkacak olan Gürol’u yalnız bırakmayan KOGACE Yönetimi ve Türk Ocakları Başkanı Yücel Alpay Demir de alanda yer alarak uğurlamaya katıldı. Kuran okunmasının ardından sevdikleriyle vedalaşan vatandaşlar, umre ziyaretini gerçekleştirmek üzere havaalanına doğru yola çıkarken sevenleri gözyaşlarına boğuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.