GEBZE İHH UYARDI!

Gebze 11.03.2016 - 11:52, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

GEBZE İHH UYARDI!

Dolandırıcıların her yolu denediği şu günlerde bu sefer de Gebze İHH adına para toplamaya başlamışlar.

İHH Gebze Temsilciliği uyardı. Gebze İHH Temsilciliği yetkililerinin yaptığı açıklama da  “Gebze İHH adına bölge ilçelerde yardım adı altında vatandaşlarımızı dolandırıyorlar.” Dedi.  BİZ MAKBUZSUZ YARDIM TOPLAMAYIZ İHH Gebze Temsilciliği yetkilerinin yaptığı açıklama da “İHH Gebze Temsilciliği adıyla dolandırıyorlar. İHH Gebze adına gelip makbuzsuz bir şekilde yardım adı altında para toplayan kişilere inanmayın. Biz yardım için gönüllülerimizden asla makbuzsuz yardım talep etmeyiz. Sokak sokak gezip yardım toplamayız. Bizim yaptığımız her iş belgesi ile kayıtlı olur gönüllülerimize asla makbuzsuz bir şey talep etmeyiz ve gönüllülerimizin yapmış oldukları yardımları hem makbuzla hem de sisteme düştüğü an da irtibat numaralarına bilgi göndeririz.” Dedi. DİKKATLİ OLUN Değerli gönüllülerimizden bu şekilde gelenlere karşı dikkatli olmalarını ve bu şekilde birileri geldiği zaman bizim bölge temsilciliğinde bulunan arkadaşlarımızla irtibata geçmelerini rica ediyoruz. 0 262 225 24 19 bu numaradan Gebze Bölge Temsilciliğimizle irtibata geçip daha sonra teyit ettikten sonra alo 155 polis hattına ihbarda bulunun” dedi. 
Dolandırıcıların her yolu denediği şu günlerde bu sefer de Gebze İHH adına para toplamaya başlamışlar.

İHH Gebze Temsilciliği uyardı. Gebze İHH Temsilciliği yetkililerinin yaptığı açıklama da  “Gebze İHH adına bölge ilçelerde yardım adı altında vatandaşlarımızı dolandırıyorlar.” Dedi. 

BİZ MAKBUZSUZ YARDIM TOPLAMAYIZ

İHH Gebze Temsilciliği yetkilerinin yaptığı açıklama da “İHH Gebze Temsilciliği adıyla dolandırıyorlar. İHH Gebze adına gelip makbuzsuz bir şekilde yardım adı altında para toplayan kişilere inanmayın. Biz yardım için gönüllülerimizden asla makbuzsuz yardım talep etmeyiz. Sokak sokak gezip yardım toplamayız. Bizim yaptığımız her iş belgesi ile kayıtlı olur gönüllülerimize asla makbuzsuz bir şey talep etmeyiz ve gönüllülerimizin yapmış oldukları yardımları hem makbuzla hem de sisteme düştüğü an da irtibat numaralarına bilgi göndeririz.” Dedi.

DİKKATLİ OLUN

Değerli gönüllülerimizden bu şekilde gelenlere karşı dikkatli olmalarını ve bu şekilde birileri geldiği zaman bizim bölge temsilciliğinde bulunan arkadaşlarımızla irtibata geçmelerini rica ediyoruz. 0 262 225 24 19 bu numaradan Gebze Bölge Temsilciliğimizle irtibata geçip daha sonra teyit ettikten sonra alo 155 polis hattına ihbarda bulunun” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.