19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Niğde’yi yenen Darıca’ya efeleniyor

Spor 15.03.2016 - 09:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Niğde’yi yenen Darıca’ya efeleniyor

Niğde’yi yenen Darıca’ya efeleniyor

Cumartesi günü sahasında kğme düşme hattında yer alan Çine Madranspor’u konuk edecek Darıca G.B, ligde son maçında galip ayrılarak umutlarını arttıran rakibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Son iki iç saha maçında küme düşme hattında bulunan Tavşanlı Linyitspor ve Sandıklıspor’u yenen sarı yeşilliler, üst üste 3.kez ateş hattında bulunan bir takımı sahasında ağırlayacak. TAVŞANLI VE SANDIKLI DARICA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ Bu 3 takımın ortak özelliği ise Darıca G.B deplasmanı öncesinde Niğde Belediyespor’u yenmeleri. Niğde Belediyespor’u 1-0 yenerek umutlarını arttıran Tavşanlı ekibi Darıca deplasmanına iddialı gelmiş ve müthiş bir direnç gösterse de temsilcimiz maçın 86.dakikasında İbrahim’in penaltısıyla 1-0 kazanmıştı. Yine Niğde Belediyespor’u 2-1 yenerek Darıca G.B deplasmanına umutla gelen Sandıklıspor, Darıca G.B’ye 2-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Son olarak Niğde Belediyespor’u 1-0 yenen Aydın temsilcisi Çine Madranspor da Darıca G.B deplasmanına yeni umutlarla gelecek.
Niğde’yi yenen Darıca’ya efeleniyor

Cumartesi günü sahasında kğme düşme hattında yer alan Çine Madranspor’u konuk edecek Darıca G.B, ligde son maçında galip ayrılarak umutlarını arttıran rakibi karşısında zorlu bir 90 dakikaya çıkacak. Son iki iç saha maçında küme düşme hattında bulunan Tavşanlı Linyitspor ve Sandıklıspor’u yenen sarı yeşilliler, üst üste 3.kez ateş hattında bulunan bir takımı sahasında ağırlayacak.

TAVŞANLI VE SANDIKLI DARICA’DAN ELİ BOŞ DÖNDÜ

Bu 3 takımın ortak özelliği ise Darıca G.B deplasmanı öncesinde Niğde Belediyespor’u yenmeleri. Niğde Belediyespor’u 1-0 yenerek umutlarını arttıran Tavşanlı ekibi Darıca deplasmanına iddialı gelmiş ve müthiş bir direnç gösterse de temsilcimiz maçın 86.dakikasında İbrahim’in penaltısıyla 1-0 kazanmıştı. Yine Niğde Belediyespor’u 2-1 yenerek Darıca G.B deplasmanına umutla gelen Sandıklıspor, Darıca G.B’ye 2-0 yenilmekten kurtulamamıştı. Son olarak Niğde Belediyespor’u 1-0 yenen Aydın temsilcisi Çine Madranspor da Darıca G.B deplasmanına yeni umutlarla gelecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.