MÜSİAD GEBZE’DEN REİS MAKİNA’YA ZİYARET

Gebze 16.03.2016 - 11:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE’DEN REİS MAKİNA’YA ZİYARET

MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.

 MÜSİAD Gebze Şubesi;  Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Kurt başkanlığında , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyon Başkanı Ahmet Doğan Güler, Sektör Kurulları Başkanı Şerif Ali Öztürk, 3. Dönem Gebze Şube Başkanı ve aynı zamanda Basın Yayın Komisyon Başkanı olan Ahmet Demir, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt’tan  oluşan heyet ile MÜSİAD Genel Merkez üyelerinden Ali Reis Topçu’nun işyerine ziyaret düzenledi.            MÜSİAD heyeti ile Ali Reis Topçu  arasında kısa bir hasbihalin ardından Reis Makine hakkında bilgi veren Topçu;  Aile şirketi olduklarını  yıllardır makine sektöründe müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunduklarını söyledi. Aynı zamandaMÜSİAD Genel Merkez üyesi olduğunu ve MÜSİAD adına yaptıkları çalışmalardan bahseden Topçu;  MÜSİAD’ın  Türkiye’nin son dönemde yükselen bir değeri olduğunu,  “Helal Kazanç” anlayışını prensip edinmiş işadamlarının ticaret konusunda hassasiyetlerinin önde planda tutulduğunu söyledi. Yurtdışı bağlantılarından bahseden Topçu, birçok ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerinden bahsetti.               MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu başkanı  Ali Kurt, MÜSİAD Gebze Şubesi olarak düzenleyecekleri  programlar hakkında bilgi verirken Genel Merkeze en yakın şube olduklarını ve bunu bir avantaj olarak gördüklerini belirtti. Gebze Şubesi olarak üye işyerlerinin ticaret ve  bilgi alışverişinde bulunacakları platformlarla ilgili çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kurt, önümüzdeki dönemde özellikle genç kesime hitap eden projeleri olduğunu ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini söyledi. Bu gibi projelerdeMÜSİAD Genel Merkez üyelerinin  de katılım sağladığını ve bunların başında Ali Reis Topçu’nun geldiğini söyledi. Ziyaretin sonunda  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt,  gösterdiği misafirperverliğinden dolayı Ali Reis Topçu’ya ve Reis Makine çalışanlarına teşekkür etti.
MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu ziyaretlerine devam ediyor.

 MÜSİAD Gebze Şubesi;  Yönetim Kurulu  Başkanı Ali Kurt başkanlığında , Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mehmet Penbegüllü, Eğitim Komisyon Başkanı Ahmet Doğan Güler, Sektör Kurulları Başkanı Şerif Ali Öztürk, 3. Dönem Gebze Şube Başkanı ve aynı zamanda Basın Yayın Komisyon Başkanı olan Ahmet Demir, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt’tan  oluşan heyet ile MÜSİAD Genel Merkez üyelerinden Ali Reis Topçu’nun işyerine ziyaret düzenledi.

 

         MÜSİAD heyeti ile Ali Reis Topçu  arasında kısa bir hasbihalin ardından Reis Makine hakkında bilgi veren Topçu;  Aile şirketi olduklarını  yıllardır makine sektöründe müşterilerinin ihtiyaçları doğrultusunda hizmet sunduklarını söyledi. Aynı zamandaMÜSİAD Genel Merkez üyesi olduğunu ve MÜSİAD adına yaptıkları çalışmalardan bahseden Topçu;  MÜSİAD’ın  Türkiye’nin son dönemde yükselen bir değeri olduğunu,  “Helal Kazanç” anlayışını prensip edinmiş işadamlarının ticaret konusunda hassasiyetlerinin önde planda tutulduğunu söyledi. Yurtdışı bağlantılarından bahseden Topçu, birçok ülkeye ihracat gerçekleştirdiklerinden bahsetti.       

       MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu başkanı  Ali Kurt, MÜSİAD Gebze Şubesi olarak düzenleyecekleri  programlar hakkında bilgi verirken Genel Merkeze en yakın şube olduklarını ve bunu bir avantaj olarak gördüklerini belirtti. Gebze Şubesi olarak üye işyerlerinin ticaret ve  bilgi alışverişinde bulunacakları platformlarla ilgili çalışmalar yaptıklarını söyleyen Kurt, önümüzdeki dönemde özellikle genç kesime hitap eden projeleri olduğunu ve bu doğrultuda projeler geliştirdiklerini söyledi. Bu gibi projelerdeMÜSİAD Genel Merkez üyelerinin  de katılım sağladığını ve bunların başında Ali Reis Topçu’nun geldiğini söyledi.

Ziyaretin sonunda  Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt,  gösterdiği misafirperverliğinden dolayı Ali Reis Topçu’ya ve Reis Makine çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.