Gebzeli ailenin ev malzemesi Büyükşehir’den

Gebze 16.03.2016 - 13:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Gebzeli ailenin ev malzemesi Büyükşehir’den

Büyükşehir tarafından Gebzeli Yılmaz ailesine, kullanılamaz haldeki evinin yeniden yapılması için inşaat malzemesi yardımında bulunuldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ekonomik durumu elverişli olmayan ve evleri kötü durumda olan vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Ulus Mahallesi’nde hayatını idame ettiren Ali Yılmaz isimli vatandaşa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Şube Müdürlüğü tarafından inşaat malzemesi yardımı yapıldı. Evinin kullanılmaz halde olduğunu ifade ederek, Büyükşehir’e başvuran Yılmaz’ın, isteği olumlu görülerek yardım gerçekleşti.   18 KALEM MALZEME YARDIMI YAPILDI Bu kapsamda Ali Yılmaz’a 18 kalem malzeme yardımı yapıldı. Bu malzemelerin içerisinde  1 adet vasistas, 3 bin 300 tuğla, 70 m2 shingle, 3 adet PVC pencere, 22 tabaka OSB,70 m2 membran,12.80 m3 kum, bin 71 adet kiremit, 38 torba kireç, 1,60 m3 kereste, 15 m2 kalebodur, 41 m3 hazır beton, 25 m2 fayans, 7 torba fayans yapıştırıcı, 2 ton demir, 3 ton çimento, 4 adet ahşap iç kapı ve bir adet ahşap dış kapı yer alıyor. Yılmaz ailesi, bu malzemelerle evini yeniden inşa edecek.   BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR Malzeme yardımı alarak evini baştan yapacak olan Ali Yılmaz, başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini bildirdi. Büyük bir sevinç yaşayan Yılmaz, ’’Büyükşehir’ e yanımızda yer aldığı ve her zaman bizleri desteklediği için teşekkür ediyoruz’’ dedi.
Büyükşehir tarafından Gebzeli Yılmaz ailesine, kullanılamaz haldeki evinin yeniden yapılması için inşaat malzemesi yardımında bulunuldu

Kocaeli Büyükşehir Belediyesi, ekonomik durumu elverişli olmayan ve evleri kötü durumda olan vatandaşların yanında yer almaya devam ediyor. Bu kapsamda Gebze Ulus Mahallesi’nde hayatını idame ettiren Ali Yılmaz isimli vatandaşa Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Muhtarlıklar ve Sivil Toplum Kuruluşları Dairesi Başkanlığı Kırsal ve Tarımsal Şube Müdürlüğü tarafından inşaat malzemesi yardımı yapıldı. Evinin kullanılmaz halde olduğunu ifade ederek, Büyükşehir’e başvuran Yılmaz’ın, isteği olumlu görülerek yardım gerçekleşti.

 

18 KALEM MALZEME YARDIMI YAPILDI

Bu kapsamda Ali Yılmaz’a 18 kalem malzeme yardımı yapıldı. Bu malzemelerin içerisinde  1 adet vasistas, 3 bin 300 tuğla, 70 m2 shingle, 3 adet PVC pencere, 22 tabaka OSB,70 m2 membran,12.80 m3 kum, bin 71 adet kiremit, 38 torba kireç, 1,60 m3 kereste, 15 m2 kalebodur, 41 m3 hazır beton, 25 m2 fayans, 7 torba fayans yapıştırıcı, 2 ton demir, 3 ton çimento, 4 adet ahşap iç kapı ve bir adet ahşap dış kapı yer alıyor. Yılmaz ailesi, bu malzemelerle evini yeniden inşa edecek.

 

BÜYÜKŞEHİR’E TEŞEKKÜR

Malzeme yardımı alarak evini baştan yapacak olan Ali Yılmaz, başta Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Başkanı İbrahim Karaosmanoğlu olmak üzere Kocaeli Büyükşehir Belediyesi’ne teşekkürlerini bildirdi. Büyük bir sevinç yaşayan Yılmaz, ’’Büyükşehir’ e yanımızda yer aldığı ve her zaman bizleri desteklediği için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.