10 AVM'de ışıklar kapatılacak

Gebze 17.03.2016 - 16:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

10 AVM'de ışıklar kapatılacak

Uygulama kapsamında, JLL Türkiye'nin danışmanlığını yaptığı 10 AVM'de bir saat boyunca ışıklar kapatılacak.

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL  Türkiye, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek amacıyla düzenlenen, dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri olan Dünya Saati'ne bu yıl da destek veriyor.  Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) düzenlediği uygulamaya destek olmak üzere, JLL  Türkiye'nin danışmanlığını yaptığı AVM projelerinin onunda ışıklar kapatılacak. "Bu yıl Dünya Saati'nde iklim mücadelesine bir ışık tut!" sloganı ile gerçekleşecek etkinlik kapsamında 19 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıkların kararacağı AVM'ler şöyle sıralanıyor: Ataköy Galleria ( İstanbul), Atlantis AVM ( Ankara), Esas 14 Burda ( Bolu), Esas 67 Burda ( Zonguldak),  Gebze Center ( Kocaeli), Malatyapark ( Malatya), Markantalya ( Antalya),  Meysu Outlet ( Kayseri), Sankopark ( Gaziantep) ve  Serdivan ( Adapazarı).
Uygulama kapsamında, JLL Türkiye'nin danışmanlığını yaptığı 10 AVM'de bir saat boyunca ışıklar kapatılacak.

Ticari gayrimenkul alanında finansal ve profesyonel hizmetler sunan JLL  Türkiye, iklim değişikliği sorununa dikkat çekmek amacıyla düzenlenen, dünyanın en büyük çevre etkinliklerinden biri olan Dünya Saati'ne bu yıl da destek veriyor.  Doğal Hayatı Koruma Vakfı'nın (WWF) düzenlediği uygulamaya destek olmak üzere, JLL  Türkiye'nin danışmanlığını yaptığı AVM projelerinin onunda ışıklar kapatılacak.

"Bu yıl Dünya Saati'nde iklim mücadelesine bir ışık tut!" sloganı ile gerçekleşecek etkinlik kapsamında 19 Mart Cumartesi günü 20.30-21.30 saatleri arasında ışıkların kararacağı AVM'ler şöyle sıralanıyor:

Ataköy Galleria ( İstanbul), Atlantis AVM ( Ankara), Esas 14 Burda ( Bolu), Esas 67 Burda ( Zonguldak),  Gebze Center ( Kocaeli), Malatyapark ( Malatya), Markantalya ( Antalya),  Meysu Outlet ( Kayseri), Sankopark ( Gaziantep) ve  Serdivan ( Adapazarı).

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.