19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

ÇİLER 18 MART’I UNUTMADI

Gebze 18.03.2016 - 10:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ÇİLER 18 MART’I UNUTMADI

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Çiler mesajında şu görüşlere yer verdi: Çanakkale Zaferi, vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan devletlere bunun hiçbir zaman gerçekleşemeyeceğini göstermiş ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasına zemin hazırlayarak Türklerin tarih sahnesinde ilelebet var olacağını kanıtlamıştır. 'Ya istiklal ya ölüm' diyen bir millet sadece tarihe altın harflerle yazılan zafer elde etmekle kalmamış bu zaferle birlikte geleceğini de kazanmıştır. 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale Deniz Zaferiyle elde edilen başarı tarihin akışında çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Yok edilmek istenilen Milletimiz, tarih sahnesinde yerini koruyacağını ve Çanakkale’nin geçilmeyeceğini tüm dünyaya güçlü şekilde ilan etmiştir.  Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı uğruna genç, yaşlı, kadın, erkek demeden canları pahasına, büyük bir azimle topraklarımızı işgalci güçlerden koruyan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi bugün bir daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Gebze Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler 18 Mart Çanakkale Zaferi Ve Şehitleri Anma Günü ile ilgili bir mesaj yayınladı. Çiler mesajında şu görüşlere yer verdi:

Çanakkale Zaferi, vatan topraklarımıza göz diken ve işgale kalkışan devletlere bunun hiçbir zaman gerçekleşemeyeceğini göstermiş ve Kurtuluş Savaşımızın kazanılmasına zemin hazırlayarak Türklerin tarih sahnesinde ilelebet var olacağını kanıtlamıştır. 'Ya istiklal ya ölüm' diyen bir millet sadece tarihe altın harflerle yazılan zafer elde etmekle kalmamış bu zaferle birlikte geleceğini de kazanmıştır. 18 Mart 1915 tarihinde Çanakkale Deniz Zaferiyle elde edilen başarı tarihin akışında çok önemli bir dönüm noktası olmuştur. Yok edilmek istenilen Milletimiz, tarih sahnesinde yerini koruyacağını ve Çanakkale’nin geçilmeyeceğini tüm dünyaya güçlü şekilde ilan etmiştir. 

Bu duygu ve düşünceler ile 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü’nde, başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere, Vatanın bölünmez bütünlüğü ve milletin bağımsızlığı uğruna genç, yaşlı, kadın, erkek demeden canları pahasına, büyük bir azimle topraklarımızı işgalci güçlerden koruyan ve bu uğurda hayatlarını kaybeden şehitlerimizi bugün bir daha rahmet ve şükranla anıyoruz.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.