‘’Babam evin yolunu unuttu’’

18.03.2016 - 11:55, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Babam evin yolunu unuttu’’

‘’Babam evin yolunu unuttu’’

Darıca G.B’nin başarılı teknik patronu Ramazan Silin, oğlu Eren Silin’in sürpriz ziyareti sonrasında büyük bir mutluluk yaşadı. Babasını ziyaret etmek üzere Darıca G.B kulüp tesislerine gelen Eren Silin (24), Darıca G.B’nin Çine Madran maçı öncesindeki yaptığı son çalışmayı izledi. Babasının evinin yolunu unuttuğunu söyleyen (gülerek) Eren Silin, ‘’Babam işine saygı duyan ve ciddiyetle yapan birisi. Takımı için her şeyi yapıyor. Başarısını burada da devam ettireceğine eminim’’ diyerek babası Ramazan Silin’e destek verdi. ÇİNE MAÇINI İZLEYECEK Takımın ikinci yarıdaki başarılı grafiğine dikkat çeken Eren Silin, ‘’Darıca G.B gerçekten çok iyi bir çıkış yakaladı. Sezon sonunda Play-Off hattının içinde yer alacağına yürekten inanıyorum. Yarın oynanacak olan Çine maçında Darıca G.B’ye destek vermek üzere tribünde yerimi alacağım’’dedi.
‘’Babam evin yolunu unuttu’’

Darıca G.B’nin başarılı teknik patronu Ramazan Silin, oğlu Eren Silin’in sürpriz ziyareti sonrasında büyük bir mutluluk yaşadı. Babasını ziyaret etmek üzere Darıca G.B kulüp tesislerine gelen Eren Silin (24), Darıca G.B’nin Çine Madran maçı öncesindeki yaptığı son çalışmayı izledi. Babasının evinin yolunu unuttuğunu söyleyen (gülerek) Eren Silin, ‘’Babam işine saygı duyan ve ciddiyetle yapan birisi. Takımı için her şeyi yapıyor. Başarısını burada da devam ettireceğine eminim’’ diyerek babası Ramazan Silin’e destek verdi.

ÇİNE MAÇINI İZLEYECEK

Takımın ikinci yarıdaki başarılı grafiğine dikkat çeken Eren Silin, ‘’Darıca G.B gerçekten çok iyi bir çıkış yakaladı. Sezon sonunda Play-Off hattının içinde yer alacağına yürekten inanıyorum. Yarın oynanacak olan Çine maçında Darıca G.B’ye destek vermek üzere tribünde yerimi alacağım’’dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.