10 aylık bebeğe “işkence”

Kocaeli 21.03.2016 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

10 aylık bebeğe “işkence”

10 aylık bebeğe işkence iddiasıyla gözaltına alınan anne Hilal A. ile bebeğin bakıcıları Volkan T. ve eşi Esra T. adli kontrolle serbest bırakıldı.

İzmit Bekirdere Mahallesi korkunç bir iddia ile çalkalanıyor. Cuma günü öğleden sonra KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen 10 aylık Melek Atlıisimli bebeğin, kötü muamele gördüğü, bu nedenle komaya girdiği belirlendi. Talihsiz bebek yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. 10 aylık bebeğe bu vahşeti kimin yaptığı araştırılıyor.  Edinilen bilgilere göre Hilal A. kızını Volkan T. ile eşi Esra T.'ye bakması için 1 haftalığına bıraktı. 1 hafta sonra anne Hilal A. 10 aylık Melek bebeğini almaya gittiğinde halini görüp hastaneye götürdü. ANNENİN İFADESİ KOÜ Tıp Fakültesi yetkilileri, hastaneye getirilen minik Melek’in darp edilerek komaya sokulduğunu belirleyince, durumu polise bildirdiler ve soruşturma başlatıldı. Melek’i hastaneye getiren annesi Hilal A. (25) ilk ifadesinde şunları söyledi: “Benim eşim cezaevinde. Bebeğime ve kendime bakmam için çalışmam gerekiyordu. İş buldum. Bebeğime bakıcı lazımdı. Bir arkadaşımdan bebeğime bakmasını rica ettim. Ben işten geri döndüğümde bebeğimi bu halde buldum. Arkadaşım düştüğünü söyledi. Önce Bekirdere Sağlık Merkezi’ne gittik. Buradan Tıp Fakültesi’ne gönderdiler. Bebeğim yataktan düşmüş. Ben ya da bakan arkadaşım bir şey yapmadık.” Polis, 10 aylık Melek’in annesi Hilal A. ile, bakıcılık yaptıkları belirtilen Volkan T. ve eşi Esra T.  gözaltına aldı.  ADLİ KONTROLLE SERBESTLER Anne Hilal A. ile bebeğe bakanlar Volkan T. ve Esra T. emniyetteki işlemlerinin ardında adli kontrolle serbest bırakıldı.
10 aylık bebeğe işkence iddiasıyla gözaltına alınan anne Hilal A. ile bebeğin bakıcıları Volkan T. ve eşi Esra T. adli kontrolle serbest bırakıldı.
İzmit Bekirdere Mahallesi korkunç bir iddia ile çalkalanıyor. Cuma günü öğleden sonra KOÜ Tıp Fakültesi Hastanesi Acil Servisi’ne getirilen 10 aylık Melek Atlıisimli bebeğin, kötü muamele gördüğü, bu nedenle komaya girdiği belirlendi. Talihsiz bebek yoğun bakımda yaşam savaşı veriyor. 10 aylık bebeğe bu vahşeti kimin yaptığı araştırılıyor. 

Edinilen bilgilere göre Hilal A. kızını Volkan T. ile eşi Esra T.'ye bakması için 1 haftalığına bıraktı. 1 hafta sonra anne Hilal A. 10 aylık Melek bebeğini almaya gittiğinde halini görüp hastaneye götürdü.

ANNENİN İFADESİ
KOÜ Tıp Fakültesi yetkilileri, hastaneye getirilen minik Melek’in darp edilerek komaya sokulduğunu belirleyince, durumu polise bildirdiler ve soruşturma başlatıldı. Melek’i hastaneye getiren annesi Hilal A. (25) ilk ifadesinde şunları söyledi: “Benim eşim cezaevinde. Bebeğime ve kendime bakmam için çalışmam gerekiyordu. İş buldum. Bebeğime bakıcı lazımdı. Bir arkadaşımdan bebeğime bakmasını rica ettim. Ben işten geri döndüğümde bebeğimi bu halde buldum. Arkadaşım düştüğünü söyledi. Önce Bekirdere Sağlık Merkezi’ne gittik. Buradan Tıp Fakültesi’ne gönderdiler. Bebeğim yataktan düşmüş. Ben ya da bakan arkadaşım bir şey yapmadık.” Polis, 10 aylık Melek’in annesi Hilal A. ile, bakıcılık yaptıkları belirtilen Volkan T. ve eşi Esra T.  gözaltına aldı. 

ADLİ KONTROLLE SERBESTLER


Anne Hilal A. ile bebeğe bakanlar Volkan T. ve Esra T. emniyetteki işlemlerinin ardında adli kontrolle serbest bırakıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.