19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

'Meydanı çapulculara bırakmayız'

Darıca 21.03.2016 - 11:32, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

'Meydanı çapulculara bırakmayız'

AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, TERÖRE SERT TEPKİ GÖSTERDİ:

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası, hafta sonu gerçekleşirken toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, terör saldırılarını kınayarak birlik beraberlik mesajları verdi. Bıyık, "Allah'a çok şükür ki bu ülkenin mayası çok sağlam. Bu badireleri atlatacağız. Meydanı çapulculara bırakmayacağız. Bizi bölmelerine ayırmalarına izin vermeyeceğiz." dedi. AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası, Darıca Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, il yöneticileri ve ilçe yöneticileri katıldı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Kültür Merkezi'nin salonu tamamen doldu. BIYIK: "MEYDANI ÇAPULCULARA BIRAKMAYACAĞIZ" 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası'nda ilk konuşmayı yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, terör saldırılarını kınayarak birlik beraberlik mesajları verdi. Bıyık, Türkiye'yi bölmeye kimsenin yetmeyeceğini ifade ederek şöyle konuştu: "Son zamanlarda ülkemiz üzerine oynanan kirli oyunları hep birlikte görüyoruz. Terör belasını üstümüze salarak bizleri sindirmeye çalışıyorlar. Allah'a çok şükür ki bu ülkenin mayası çok sağlam. Bu ülke geçmişte Çanakkale'yi yaşadı. O ruh bizi hep bir arada tutan ruhtur. Millet olarak inancımız tam ve irademiz çok güçlü. Bu badireleri atlatacağız. Meydanı çapulculara bırakmayacağız. Dün birbirimize bir sarılıyorsak bugün iki sarılacağız. Bizi bölmelerine ayırmalarına izin vermeyeceğiz."  
AK PARTİ DARICA İLÇE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK, TERÖRE SERT TEPKİ GÖSTERDİ:

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası, hafta sonu gerçekleşirken toplantıda konuşan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, terör saldırılarını kınayarak birlik beraberlik mesajları verdi. Bıyık, "Allah'a çok şükür ki bu ülkenin mayası çok sağlam. Bu badireleri atlatacağız. Meydanı çapulculara bırakmayacağız. Bizi bölmelerine ayırmalarına izin vermeyeceğiz." dedi.

AK Parti Darıca İlçe Teşkilatı'nın 36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası, Darıca Kültür Merkezi'nde gerçekleşti. Toplantıya AK Parti Kocaeli İl Başkanı Şemsettin Ceyhan, Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanvekili Zekeriya Özak, Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç, il yöneticileri ve ilçe yöneticileri katıldı. Oldukça yoğun bir katılımın olduğu toplantıda Kültür Merkezi'nin salonu tamamen doldu.

BIYIK: "MEYDANI ÇAPULCULARA BIRAKMAYACAĞIZ"

36. Genişletilmiş İlçe Danışma Meclisi ve Yerel Yönetimler Şurası'nda ilk konuşmayı yapan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, terör saldırılarını kınayarak birlik beraberlik mesajları verdi. Bıyık, Türkiye'yi bölmeye kimsenin yetmeyeceğini ifade ederek şöyle konuştu: "Son zamanlarda ülkemiz üzerine oynanan kirli oyunları hep birlikte görüyoruz. Terör belasını üstümüze salarak bizleri sindirmeye çalışıyorlar. Allah'a çok şükür ki bu ülkenin mayası çok sağlam. Bu ülke geçmişte Çanakkale'yi yaşadı. O ruh bizi hep bir arada tutan ruhtur. Millet olarak inancımız tam ve irademiz çok güçlü. Bu badireleri atlatacağız. Meydanı çapulculara bırakmayacağız. Dün birbirimize bir sarılıyorsak bugün iki sarılacağız. Bizi bölmelerine ayırmalarına izin vermeyeceğiz."

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.