Bonzai Çayırova'da can aldı

Çayırova 22.03.2016 - 13:11, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bonzai Çayırova'da can aldı

Çayırova Yeni Mahalle’de bir kişi evinin kömürlüğünde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Olay bu sabah saatlerinde Çayırova Yeni Mahalle Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. M Ş.adındaki 32 yaşında olan vatandaş iddialara göre: bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde kullandıktan sonra evinin kömürlüğünde annesi tarafından ölü olarak bulundu. Daha sonra çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine 112 sağlık görevlilerine haber verildi. SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER Ardından olay yerine sağlık görevlileri M Ş’ye yapmış oldukları ilk müdahale sonrasında yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölüm haberini alan aile sinir krizi geçirdi. Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.
Çayırova Yeni Mahalle’de bir kişi evinin kömürlüğünde ölü olarak bulundu.

Edinilen bilgilere göre; Olay bu sabah saatlerinde Çayırova Yeni Mahalle Menderes Caddesi üzerinde meydana geldi. M Ş.adındaki 32 yaşında olan vatandaş iddialara göre: bonzai diye tabir edilen uyuşturucu madde kullandıktan sonra evinin kömürlüğünde annesi tarafından ölü olarak bulundu. Daha sonra çevredeki vatandaşların durumu fark etmesi üzerine 112 sağlık görevlilerine haber verildi.

SİNİR KRİZİ GEÇİRDİLER

Ardından olay yerine sağlık görevlileri M Ş’ye yapmış oldukları ilk müdahale sonrasında yaşamını yitirdiğini belirledi. Ölüm haberini alan aile sinir krizi geçirdi. Öte yandan polis ekipleri, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.