Başkan Demirci’den Genç Kursiyerlere Ziyaret

Çayırova 22.03.2016 - 15:54, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Başkan Demirci’den Genç Kursiyerlere Ziyaret

Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, belediye Gençlik Merkezi bünyesinde açılan resim ve bağlama kurslarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.

Burada çocuklarla birlikte resim yapan Demirci, bağlama kursundaki ziyaretinde de türkülere eşlik etti. Belediye Başkanı Şevki Demirci Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde yer alan resim ve bağlama kurslarını ziyaret etti. İlk ziyaretini resim kursu sınıfına yapan Demirci, burada kendi portresini yapan resim kursu öğrencilerinin sürpriziyle karşılaştı. Kursiyer öğrenciler resmi başkan Demirci’ye takdim ettiler. Karakalem çalışması ile yapılan resmini inceleyen Demirci, emeği geçen çocuklara teşekkür etti. Eğitim Önceliğimiz Daha sonra yine Gençlik Merkezi çatısı altında hizmet veren bağlama kursu sınıfını ziyaret eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, burada türkülere eşlik etti. Çocukların bağlama hevesini gördükçe ayrı bir mutlu olduğunu ifade eden Demirci, “Biz eğitimi önemsiyoruz. Her yaştan vatandaşımıza çeşitli kurs imkanları sunuyoruz. Anne-Çocuk Kulüplerimizle, Bilgievlerimizle ve Gençlik Merkezlerimizle önemli bir eğitim ağını oluşturduk. Anaokulundan Üniversiteye, annelerimizden velilerimize kadar eğitim hizmeti sunuyoruz. Bugün burada iki ayrı kursumuzu ziyaret ettik. Resim kursunda gördüm ki çok başarılı öğrencilerimiz var. Aynı şekilde bağlama kursunda da birbirinden yetenekli çocuklarımız eğitim alıyor. Bizim hedefimiz eğitimini en iyi şekilde alan bireyler yetiştirmektir. Aynı zamanda çocuklarımızın resim, müzik ve benzeri en az 1 sanat iştigal etmesidir.” dedi.  
Çayırova Belediye Başkanı Şevki Demirci, belediye Gençlik Merkezi bünyesinde açılan resim ve bağlama kurslarında eğitim alan öğrencileri ziyaret etti.

Burada çocuklarla birlikte resim yapan Demirci, bağlama kursundaki ziyaretinde de türkülere eşlik etti.

Belediye Başkanı Şevki Demirci Çayırova Belediyesi Gençlik Merkezi bünyesinde yer alan resim ve bağlama kurslarını ziyaret etti. İlk ziyaretini resim kursu sınıfına yapan Demirci, burada kendi portresini yapan resim kursu öğrencilerinin sürpriziyle karşılaştı. Kursiyer öğrenciler resmi başkan Demirci’ye takdim ettiler. Karakalem çalışması ile yapılan resmini inceleyen Demirci, emeği geçen çocuklara teşekkür etti.

Eğitim Önceliğimiz

Daha sonra yine Gençlik Merkezi çatısı altında hizmet veren bağlama kursu sınıfını ziyaret eden Belediye Başkanı Şevki Demirci, burada türkülere eşlik etti. Çocukların bağlama hevesini gördükçe ayrı bir mutlu olduğunu ifade eden Demirci, “Biz eğitimi önemsiyoruz. Her yaştan vatandaşımıza çeşitli kurs imkanları sunuyoruz. Anne-Çocuk Kulüplerimizle, Bilgievlerimizle ve Gençlik Merkezlerimizle önemli bir eğitim ağını oluşturduk. Anaokulundan Üniversiteye, annelerimizden velilerimize kadar eğitim hizmeti sunuyoruz. Bugün burada iki ayrı kursumuzu ziyaret ettik. Resim kursunda gördüm ki çok başarılı öğrencilerimiz var. Aynı şekilde bağlama kursunda da birbirinden yetenekli çocuklarımız eğitim alıyor. Bizim hedefimiz eğitimini en iyi şekilde alan bireyler yetiştirmektir. Aynı zamanda çocuklarımızın resim, müzik ve benzeri en az 1 sanat iştigal etmesidir.” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.