ERZURUMLU GENÇLER GÖZDOLDURUYOR!

Darıca 23.03.2016 - 09:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

ERZURUMLU GENÇLER GÖZDOLDURUYOR!

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik. Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve yönetimi yeni yapılan Darıca Gençlik Merkezi’nin ağaçlandırmasını yaptı. KARABACAK DA DESTEK VERDİ Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve yönetimi yeni yapılan Darıca Gençlik Merkezi’nin ağaçlandırmasını yaptı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal ve Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları katıldı. KARABACAK “GENÇLER AKTİF OLMALI” “Geleceğimiz olan gençlerin her daim sahada olması bizleri gururlandırıyor” diyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Gençlerimiz aktif ve üretken olmalı. Ülkemiz ve ilçemizin geleceği için projeler üretmeli ve daha çok çalışmaları lazım. Fatih Başkan sağolsun yönetimi ile birlikte çok güzel işler yapıyor. Gençler çalışmalarıyla adeta göz dolduruyorlar. Bizlerde onlara her daim destek olacağız.” Dedi.   TOPAL “GENÇLERİN SAHADA OLMASINDAN MEMNUNUZ” Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal ise programda yaptığı konuşmada “Darıcamız ve derneğimiz gençlerle daha da ileriye gidiyor. Biz bu yüzden Gençlik Kolları Başkanımızın aktif olmasından dolayı oldukça memnunuz. Çalışmalarıyla ve duyarlılığıyla göz dolduran bir başkan kendisi. Eminiz ki daha iyi işlere de el atacaktır.” Dedi. 

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları’ndan anlamlı etkinlik. Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve yönetimi yeni yapılan Darıca Gençlik Merkezi’nin ağaçlandırmasını yaptı.

KARABACAK DA DESTEK VERDİ

Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanı Fatih Çetinkaya ve yönetimi yeni yapılan Darıca Gençlik Merkezi’nin ağaçlandırmasını yaptı. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Metin Söylemez, Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal ve Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları katıldı.

KARABACAK “GENÇLER AKTİF OLMALI”

“Geleceğimiz olan gençlerin her daim sahada olması bizleri gururlandırıyor” diyen Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “Gençlerimiz aktif ve üretken olmalı. Ülkemiz ve ilçemizin geleceği için projeler üretmeli ve daha çok çalışmaları lazım. Fatih Başkan sağolsun yönetimi ile birlikte çok güzel işler yapıyor. Gençler çalışmalarıyla adeta göz dolduruyorlar. Bizlerde onlara her daim destek olacağız.” Dedi.  

TOPAL “GENÇLERİN SAHADA OLMASINDAN MEMNUNUZ”

Darıca Erzurumlular Dernek Başkanı Sıddık Topal ise programda yaptığı konuşmada “Darıcamız ve derneğimiz gençlerle daha da ileriye gidiyor. Biz bu yüzden Gençlik Kolları Başkanımızın aktif olmasından dolayı oldukça memnunuz. Çalışmalarıyla ve duyarlılığıyla göz dolduran bir başkan kendisi. Eminiz ki daha iyi işlere de el atacaktır.” Dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.