Menekşe Asla...

Spor 27.03.2016 - 22:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Menekşe Asla...

Babaeski’ye ilk maçtaki tarifeyi uygulayan Gebzespor, soğuk havada taraftarının içini ısıttı: 3-0 Demir ve Hereke’nin mağlup olmasıyla moraline moral katan Menekşe, en iyi 2.Kocaeli takımı unvanıyla ligi bitirmeyi garantiledi

  Gebzespor, BAL’daki 3’üncü sezonunu en iyi 2. Kocaeli takımı olarak bitirmeyi bugün alınan sonuçlardan sonra garantiledi.  3 maçtır galip gelemeyen ve bu periyotta 7 puan kaybederek taraftarlarını üzen Menekşe, sahasında ağırladığı Babaeski’yi 3-0 yenerek derin bir ‘oh’ çekti. Rüzgârlı ve soğuk havada oynanan maçta içimizi ısıtan gol 17’inci dakikada geldi. Kazanılan frikiği kullanan Recep Serkan, usta bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Dalga dalga gelişen Gebzespor atakları Babaeski’yi bunaltırken, ikinci gol 30’uncu dakikada kaydedildi. Erdi’nin orta şut karışımında top ağlara gitti: 2-0. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca, devre Menekşe’nin iki farklı üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci 45 dakikada oyunu rölantiye alan Gebzespor pas trafiğini daha iyi yaparak maçı keyifli hale getirdi. 76’da Ercan Kuruçay’la skoru 3-0’a getiren Gebzespor birkaç gol pozisyonundan yararlanamadı. Sonuç olarak maçı 3-0 kazanan Gebzespor aynı zamanda ligin bitimine 3 hafta kala en iyi 2.Kocaeli takımı unvanını almış oldu.   Haber-Foto: Emrah Erdoğan (Yenigün)
Babaeski’ye ilk maçtaki tarifeyi uygulayan Gebzespor, soğuk havada taraftarının içini ısıttı: 3-0 Demir ve Hereke’nin mağlup olmasıyla moraline moral katan Menekşe, en iyi 2.Kocaeli takımı unvanıyla ligi bitirmeyi garantiledi
 
Gebzespor, BAL’daki 3’üncü sezonunu en iyi 2. Kocaeli takımı olarak bitirmeyi bugün alınan sonuçlardan sonra garantiledi.  3 maçtır galip gelemeyen ve bu periyotta 7 puan kaybederek taraftarlarını üzen Menekşe, sahasında ağırladığı Babaeski’yi 3-0 yenerek derin bir ‘oh’ çekti. Rüzgârlı ve soğuk havada oynanan maçta içimizi ısıtan gol 17’inci dakikada geldi. Kazanılan frikiği kullanan Recep Serkan, usta bir vuruşla topu filelerle buluşturdu. Dalga dalga gelişen Gebzespor atakları Babaeski’yi bunaltırken, ikinci gol 30’uncu dakikada kaydedildi. Erdi’nin orta şut karışımında top ağlara gitti: 2-0. İlk yarının kalan dakikalarında başka gol olmayınca, devre Menekşe’nin iki farklı üstünlüğüyle sonuçlandı. İkinci 45 dakikada oyunu rölantiye alan Gebzespor pas trafiğini daha iyi yaparak maçı keyifli hale getirdi. 76’da Ercan Kuruçay’la skoru 3-0’a getiren Gebzespor birkaç gol pozisyonundan yararlanamadı. Sonuç olarak maçı 3-0 kazanan Gebzespor aynı zamanda ligin bitimine 3 hafta kala en iyi 2.Kocaeli takımı unvanını almış oldu.
 
Haber-Foto: Emrah Erdoğan (Yenigün)
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.