20 BİN KİŞİNİN ÖNÜNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Kocaeli 28.03.2016 - 10:13, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

20 BİN KİŞİNİN ÖNÜNDE SÜRPRİZ EVLİLİK TEKLİFİ

Tarihe geçen Kocaelispor maçında Emre Azap isimli genç, kız arkadaşı Pınar Candaz’a sürpriz evlenme teklifinde bulundu

Kocaelispor’un dün akşam oynadığı maça gelen 20 bine yakın taraftar, sürpriz bir evlenme teklifine şahit oldu. Özka Lastik’te çalışan 27 yaşındaki Emre Azap ile VM Medical Park Hastanesi’nde çalışan 24 yaşındaki Pınar Candaz mutlu birlikteliklerinin ilk adımını bu tarihi maçta attı. İsmetpaşa Stadı’na gelen 20 bine yakın seyirci bu güzel ana tanıklık etti.     TARAFTARLAR ALKIŞLADI Emre Azap, maçın ilk yarısının sona ermesinin ardından kız arkadaşı Pınar Candaz ile birlikte sahaya indi. Muhteşem teklif ise Pınar Candaz’ın hiç beklemediği bir anda geldi.  Adeta şaşkına dönen Pınar Candaz, Emre Azap’ın bu güzel teklifini kabul etti. Binlerce seyirci ise çifti alkışa tuttu. 2014 yılından beri birlikte olan çift, 23 Nisan tarihinde nişan yapacak. Emre Azap-Pınar Candazz çifti Ağustos tarihinde de evlenmeyi planlıyor.  
Tarihe geçen Kocaelispor maçında Emre Azap isimli genç, kız arkadaşı Pınar Candaz’a sürpriz evlenme teklifinde bulundu

Kocaelispor’un dün akşam oynadığı maça gelen 20 bine yakın taraftar, sürpriz bir evlenme teklifine şahit oldu. Özka Lastik’te çalışan 27 yaşındaki Emre Azap ile VM Medical Park Hastanesi’nde çalışan 24 yaşındaki Pınar Candaz mutlu birlikteliklerinin ilk adımını bu tarihi maçta attı. İsmetpaşa Stadı’na gelen 20 bine yakın seyirci bu güzel ana tanıklık etti.

 

 

TARAFTARLAR ALKIŞLADI

Emre Azap, maçın ilk yarısının sona ermesinin ardından kız arkadaşı Pınar Candaz ile birlikte sahaya indi. Muhteşem teklif ise Pınar Candaz’ın hiç beklemediği bir anda geldi.  Adeta şaşkına dönen Pınar Candaz, Emre Azap’ın bu güzel teklifini kabul etti. Binlerce seyirci ise çifti alkışa tuttu. 2014 yılından beri birlikte olan çift, 23 Nisan tarihinde nişan yapacak. Emre Azap-Pınar Candazz çifti Ağustos tarihinde de evlenmeyi planlıyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.