BUNALIMA GİREN GENÇ KIZ KÖPRÜDEN ATLADI

Kocaeli 30.03.2016 - 09:25, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

BUNALIMA GİREN GENÇ KIZ KÖPRÜDEN ATLADI

İzmit'te genç kız, Halkevki mevkiinde bulunan köprüden atladı

İzmit Halkevi mevkiinde bulunan Adnan Menderes Köprüsü'ne çıkan Ayşenur K.(20) isimli genç kız, köprüden atladı. Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan genç kız sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.   PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU Genç kızın sosyal paylaşım platformu Facebook'taki profil fotoğrafını ve kapak fotoğrafını da tamamen siyaha bürüdüğü görüldü. Ayşenur K'nın, İZAYDAŞ'ta Destek Hizmetler Şefi olarak çalışan Fikret K. ve Nuran K çiftinin iki çocuğundan biri olduğu öğrenilirken, Ayşenur K.'nın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı.   AMELİYATA ALINDI Ayşenur K.'nın Kocaeli Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü okuduğu öğrenildi. 20 yaşındaki Ayşenur K.'nın 2012 yılından beri Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'a kayıtlı olduğu ancak son bir kaç yıldır antrenmanlara katılmadığı, şampiyonlarda da yer almadığı bilgisine ulaşıldı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan genç kız, midesinin yıkanmasının ardından ameliyata alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.
İzmit'te genç kız, Halkevki mevkiinde bulunan köprüden atladı

İzmit Halkevi mevkiinde bulunan Adnan Menderes Köprüsü'ne çıkan Ayşenur K.(20) isimli genç kız, köprüden atladı. Olayın ardından bölgeye polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Yaralanan genç kız sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalesinin ardından ambulansla Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'ne kaldırıldı. Genç kızın durumunun ağır olduğu öğrenildi.

 

PSİKOLOJİK TEDAVİ GÖRÜYORDU

Genç kızın sosyal paylaşım platformu Facebook'taki profil fotoğrafını ve kapak fotoğrafını da tamamen siyaha bürüdüğü görüldü. Ayşenur K'nın, İZAYDAŞ'ta Destek Hizmetler Şefi olarak çalışan Fikret K. ve Nuran K çiftinin iki çocuğundan biri olduğu öğrenilirken, Ayşenur K.'nın bir süredir psikolojik tedavi gördüğü bilgisine ulaşıldı.

 

AMELİYATA ALINDI

Ayşenur K.'nın Kocaeli Üniversitesi'nde İngiliz Dili ve Edebiyatı bölümü okuduğu öğrenildi. 20 yaşındaki Ayşenur K.'nın 2012 yılından beri Kocaeli Büyükşehir Belediye Kağıtspor'a kayıtlı olduğu ancak son bir kaç yıldır antrenmanlara katılmadığı, şampiyonlarda da yer almadığı bilgisine ulaşıldı. Kocaeli Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi'nde tedavi altına alınan genç kız, midesinin yıkanmasının ardından ameliyata alındı. Polis ekipleri olayla ilgili soruşturma başlattı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.