MÜSİAD GEBZE’DEN ZAFER KILIÇ’A ZİYARET

Gebze 30.03.2016 - 16:44, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

MÜSİAD GEBZE’DEN ZAFER KILIÇ’A ZİYARET

Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ı iş yerinde ziyaret etti.

MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Mehmet Penbegüllü, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Şerif Ali Öztürk, 3. Dönem Gebze Şube Başkanı ve Basın Yayın Komisyonu Başkanı  Ahmet Demir, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt, Üyelerarası İlişkiler Komisyonu Başkanı Serkan Beyaz, Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Akın’ın hazır bulunduğu ziyarette son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı.               Dostane bir havada geçen toplantıda Gebze MÜSİAD olarak son dönemde yaptıkları çalışmalardan bahseden MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Gebze gibi nüfusun yoğun olduğu sanayi kentinde sivil toplum kuruluşu olarak birçok çalışma yaptıklarını, bölge işadamlarına yönelik faaliyetlerinin büyük hızla sürdüğünü söyledi. Önümüzdeki günlerde bölge işadamlarına ve girişimci ruhuyla sektörlere giriş yapmayı düşünenlere geliştirdikleri ve sunmaya hazır projeleri olduğundan bahsetti. Geçmişte yaptıkları seminerlerden ve eğitimlerden ayrıca bahsetti. Bu konuda bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerlerine düşen görevi bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sonuna kadar yapacaklarını  söyleyen Ali Kurt; Zafer Kılıç’ın yıllardır gerek Çayırova’ya gerekse Gebze’ye verdiği hizmetlerini takdir ettiklerini ileride kendisini daha iyi yerlerde görmek istediklerini söyledi.       Gündemle ilgili gelişmelerin de paylaşıldığı ziyarette, bulundukları çevrede ve ülke genelinde geniş kapsamlı bir  AR-GE çalışmasının faydalarından bahseden Kılıç, bu doğrultuda gerek teşkilatlarla gerekse üst kademelerde bu tür çalışmaların yapıldığından bahsetti. Bu çalışmaların meyvesinin ileriki yıllarda ülkenin iktisadi anlamda yararına olacağını ve her kesimin bundan fayda göreceğini söyledi. Sabırla, inançla ve kararlılıkla özellikle sanayileşme anlamında herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğinden bahsetti.             Öte yandan ülke gündeminden bir türlü inmeyen terör probleminin çözülmesiyle ilgili, herkesin birbirine ihtiyacının olduğu böylesine zorlu bir dönemde kardeşlik ruhunun yeniden inşa edilmesi ve bu doğrultuda çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.    Samimi bir havada geçen ziyaretin ardından MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Ali Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini ağırlayan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’a ve çalışanlarına teşekkür etti.
Müstakil Sanayici ve İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Gebze Şubesi, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’ı iş yerinde ziyaret etti.

MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı ve Mali İşler Komisyonu Başkanı Mehmet Penbegüllü, Teşkilatlanma Komisyonu Başkanı Orhan Kahya, Sektör Kurulları Komisyonu Başkanı Şerif Ali Öztürk, 3. Dönem Gebze Şube Başkanı ve Basın Yayın Komisyonu Başkanı  Ahmet Demir, 8. Dönem Gebze Şube Başkanı Adnan Kurt, Üyelerarası İlişkiler Komisyonu Başkanı Serkan Beyaz, Genç MÜSİAD Gebze Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Akın’ın hazır bulunduğu ziyarette son dönemde yaşanan gelişmeler ele alındı.

 

 

          Dostane bir havada geçen toplantıda Gebze MÜSİAD olarak son dönemde yaptıkları çalışmalardan bahseden MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Ali Kurt, Gebze gibi nüfusun yoğun olduğu sanayi kentinde sivil toplum kuruluşu olarak birçok çalışma yaptıklarını, bölge işadamlarına yönelik faaliyetlerinin büyük hızla sürdüğünü söyledi. Önümüzdeki günlerde bölge işadamlarına ve girişimci ruhuyla sektörlere giriş yapmayı düşünenlere geliştirdikleri ve sunmaya hazır projeleri olduğundan bahsetti. Geçmişte yaptıkları seminerlerden ve eğitimlerden ayrıca bahsetti. Bu konuda bir sivil toplum kuruluşu olarak üzerlerine düşen görevi bundan önce olduğu gibi bundan sonrada sonuna kadar yapacaklarını  söyleyen Ali Kurt; Zafer Kılıç’ın yıllardır gerek Çayırova’ya gerekse Gebze’ye verdiği hizmetlerini takdir ettiklerini ileride kendisini daha iyi yerlerde görmek istediklerini söyledi.

      Gündemle ilgili gelişmelerin de paylaşıldığı ziyarette, bulundukları çevrede ve ülke genelinde geniş kapsamlı bir  AR-GE çalışmasının faydalarından bahseden Kılıç, bu doğrultuda gerek teşkilatlarla gerekse üst kademelerde bu tür çalışmaların yapıldığından bahsetti. Bu çalışmaların meyvesinin ileriki yıllarda ülkenin iktisadi anlamda yararına olacağını ve her kesimin bundan fayda göreceğini söyledi. Sabırla, inançla ve kararlılıkla özellikle sanayileşme anlamında herkesin üzerine düşen görevi yerine getirmesi gerektiğinden bahsetti.

 

          Öte yandan ülke gündeminden bir türlü inmeyen terör probleminin çözülmesiyle ilgili, herkesin birbirine ihtiyacının olduğu böylesine zorlu bir dönemde kardeşlik ruhunun yeniden inşa edilmesi ve bu doğrultuda çalışmalar yapılması gerektiğinin altını çizdi.

   Samimi bir havada geçen ziyaretin ardından MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkan Ali Kurt ve Yönetim Kurulu Üyeleri kendilerini ağırlayan Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç’a ve çalışanlarına teşekkür etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.